Lasa naibii tigarile ca nu-ti aduc nimic bun. Nu te fac nici mai cool nici mai destept.
Fumez de 13 ani. Te rog mult sa nu te apuci de fumat pentru ca iti va fi greu sa renunti. Nu este nicio smecherie fumatul. De 300 ron pe luna iti cumperi haine sau iesi in oras. Eu incerc sa ma las si imi este foarte greu acum. Nici macar nu trebuie sa te gandesti la ce ar spune parintii sau ce ar putea sa iti faca. Ai mei stiu ca fumez si au ajuns sa se roage de mine sa ma las. Asadar, singura care vei suferi vei fi tu... ei nici nu au ce sa iti faca sau sa iti spuna! Te rog sa iei o decizie inteleapta si sa nu te apuci de fumat! Tare bine ar fi fost sa ma sfatuiasca si pe mine cineva la 15 ani si sa ascult, acum mi-ar fi fost mult mai bine!
Cu fumatul nu te sfatuiesc ca ati face rau la plamani si an al 2-lea rand costa mai mult decat trebuie
Si cu ce naiba te va ajuta fumatul daca incepi sa-l practici? Ca-ti va face numai rau, dar ce sa va facem pana nu vedeti ce patiti, nu va lasati!
Pai tutunul se ia cu lapte!
Asa ca dupa ce ai fumat bea o cana cu lapte, dar vezi ca nu se ia chiar de tot!
Apropo poti sa te mai speli si pe dinti bine de tot si sa dai cu apa de gura din aia cu miros frumos.
Funda?
Buna! eu sunt de parere ca dupa ce ai fumat sa zdrobesti intre dinti un bob de cafea.100% se simte mirosul de tutun. fundita
Eu din nou deci 100% nu se simte tutunul am uitat pe nu din mesajul anterior
Sal! S i eu am vrut sa ma apuc de fumat, am facut-o cu o prietena.Mergeam,,la plimbare", ne duceam intr-un loc ferit si fumam... Dupa aia, mestecam o guma apoi ne dadeam cu deodorant pe maini ca sa nu ne prinda parintii. TEBUIE SA AI MARE GRIJA SA NU TE PRINDA NIMENI, SA NU TE VADA NIMENI,NICI O PERSOANA, CUNOSCUTA SAU NU, doar poate un prieten sau o prietena cu care fumezi
Ce ti se pare atat de interesant la a afuma?, sfatul meu e sa nu te apuci pentru ca dupa nu mai scapi de viciul asta.
Da...ai dreptate. Paaai mi s-a parut interesant ca toti prietenii mei fumeaza si na...sa incerc ceva nou. Dar totnusi nu ma tine sa trag din tigari. Mai bine nu.
Nu nu [-x.nu trebuie sa t iei dupa nimeni. trebuie sa fi tu. adica in a fuma nu e nimic interesant. vorba lu clody83, in loc sati cumperi tigari.pe luna ai economisi ffff multi bani! Prieteni tai nu au minte...lasai in pace si vezi-ti de treburile tale. tiii pup:*
Daca te apuci de fumat de acum te risti
foare mult daca vrei apucata da vei avea de riscat asta e sugestia mea
EmoKiDD09 întreabă:
DaciaRomania întreabă: