Buna draga mea! Daca o sa mi urmaresti canalul o sa vezi ca si eu sunt in aceiasi situatie! Mai intai taie-ti varufrile cu 1 2 cm! Dupa foloseste o masca home -made, (pentru mai ulte detalii mai cuata pe google ) Masti cu ulei de ricin (are vit A si E) ulei de argan care fortifica radacina, ulei de masline si cel de cocos care tot asa intareste radacina, aceste uleiuri putem s ale conbinam cu miere de albine, banane, iaurt, a da uitasem de ulei de avocado sau jojoba! Stai cu aceste masi (cauta pe google masti cu aceste uleiuri sa ti arate mai explicit ) stai cu ele de preferat 8 ore eu stau cam 3 4 ore si imi pun o punga de plastic in cap! Dupa ma spal cu sampon si clatesc! Dupa ce l-ai spalat aplica o masca recomand aceasta http://naturissimo.ro/......00-ml.html si o clatesti doar cu apa peste 3 4 minute de la aplicarea ei. Eu mai folosesc cu ser pentru par de la Gerovital Plant pentru crestere (cel mov ) si cam atat momentan!
O sa incerc tinctura de ardei iute (pentru detalii google) am auzit ca e buna, dar eu am pielea sensibila si mi-e frica ca o sa ma arda, cica ardeiul ala da drumul la sebum si la sangele din cap si iti creste parul foarte repede! Am sa incerc! Un sfat din propria experienta freste-te de produsele de par (de fapt si de corp, fata ) cu parabeni si alcol sunt cancergieni si mie cele de la Naturalis imi uscau si imi cadea parul in prostie, foloseste sampoane bio organice!
Dar sa ai grija si pe interior de tine, bea multa apa, ia vitamine, mananca fructe, legume, peste ia intregratori ailmentari, fa sport si o sa vezi cu toate acestea rezultate pe parul tau! Nu folosi placa, ondulator, uscator si asa mai departe! :)
Daca vrei sa tienm legatura poti sa-mi lasi in privat un ID de mes, facebook!
Puuup:*
Taie de fiecare data firele tocate si foloseste Clear sampon si balsam. incearca si o tunsoare mai lejera.
Mananca nuci, migdale etc. dar nu foarte foarte multe pentru ca au multe calorii, foloseste un tratament special (intreaba la farmacii sau la plafar, sunt mai naturale si nu au parabeni si tot felul de chimicale), tunde-te putin si des etc. cauta pe net sunt destule articole
In primul rand ofera-i parului tau o ingrijire adecvata cu produse specifice tipului tau de par, si tunde-ti varfurile cel tarziu la 3 luni.
Mastile cu ulei de ricin ajuta mult la regenerarea firului de par, cauta pe google si vie primi mai multe variante.
Deasemenea eu am luat la recomandarea medicului de familie pentru echilibru hormonal : Rotta Natura, Evening Primrose + vit. E, ulei presat la rece. Luand aceste capsule am ramas placut surprinsa cand am observat ca de cand le luam parul nu numai ca a inceput sa aiba un aspect mai placut, dar si crestea ceva mair epede.
Ai dat deja fundita, ma rog, nu conteaza, dar eu cred ca cea mai simpla metoda pe care o poti folosi e lotiunea cu petroleum de la gerovital.am avut parul mai scurt de umeri, si plangeam in fiecare dimineata dupa parul meu pana la mijloc.chiar are efect.plus de-asta poti sa folosesti placa si nu se arde deloc.il folosesti o data pe saptamana si e foarte bine! sper sa iei si asta in calcul :*
Georgian1992 întreabă: