| anonima_6654 a întrebat:

Salz! Cum pot sa vad la mess arhiva unui alt ID? De exemplu vreau sa vad ce a vorbit prietenul meu cu o zi inainte pe mess. Mentionez ca ii stiu parola deci pot intra pe Idul lui. FUNDA pentru cel mai bun raspus!

17 răspunsuri:
| Cccccccccccccorina a răspuns:

Nu se poate decat din calculatorul acestuia.sau daca el a vorbit din calculatorul tau, atunci poti vedea.

| TonY1989 a răspuns (pentru Cccccccccccccorina):

Nu mai zice asa. prietena mea a vb cu cineva pe mess. de pe tel. si dupa un an, asta mai exact acum 3 saptamani. cautam eu o arhiha si ce crezi. Tadaaamm! arhiva din 9 mai 2012 pe care nu o stiam. mentionez ca in perioada aceea stateam la tara unde singurul lucru electronic era tel
Deci se poate afla daca celalalt are setata optiunea de salvare.

| Liviu a răspuns:

KapsunaxD a pus punctu pe " i "
prin ce a zis citez " Nu poti,

arhiva se salveaza in folderul cu messul, pe un singur computer.

daca intri de la tine, nu poti vedea ce a vb deoarece arhiva lui se afla in folderul computerului lui, nu al tau "

Exista o mica posibilitate dar...banuiesc ca nu ai tu habar de programe
II furai arhivele din pc le decodai si ...Done'
Daca nu si mai simplu instaleaza un keylogger in pc`u prietenului tauhappy
Dar cea ce vei descoperi probabil ca te va soca' mai bine lasa-l asa ^^
Curioase fumeile astea toate mumastraight face

| Nastia a răspuns:

Pai, intri pe id-ul lui, dai la messenger-preferences-archive-view archive.

| f a răspuns:

Trebuie sa fii pe calculatorul pe care prietenul tau a vorbit altfel e imposibil. Dar de ce esti asa curioasa? pastreaza intimitatea baiatului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti,
arhiva se salveaza in folderul cu messul, pe un singur computer.
daca intri de la tine, nu poti vedea ce a vb deoarece arhiva lui se afla in folderul computerului lui, nu al tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihaela_ionela80

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D33a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat ca nu poti sa ii le citesti. poti da nici eu nu stiu cum pfff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa afli baga id for_alin si o sa iti explic acolo cum sa faci. oriqm e ff simpluwinkingwinking

| adiynaelena76 a răspuns:

Dai la messenger conversation history si gata

| danut93 a răspuns:

Bah.waiting sh facem pariu ca mere.intri pe id lui sh dupa la preferances>conversation history.asta cu conditia sa ai mess 11. :-p.byekiss

| Deea92 a răspuns:

Buna. Nu ii poti vedea arhiva decat daca intri de pe pc-ul de la care a vb el, folosind alt pc nu o sa reusesti sa ii vezi arhiva chiar daca ii stii parola.

| Dienutza_1362 a răspuns:

E ff simplu sa ii vezi arhinele pd pc tau.si mai ales si p cele sterse de elwinkingdaca vrei sa afli baga id for_alin si o s iti explic acolo ca trebuie s faci

| costamihai a răspuns:

Nu merge asa fiind ca se salveaza arhiva la el pe pc ...in documentele lui... nu ai cum

| Maister a răspuns:

Descarca-ti messenger 11, vezi orice arhiva