Bună
Cu aceasta problemă mă confrunt şi eu. Am o multime de lucruri dar nu ştiu cum să le asortez. Păi eu fac la unele haine - asortez un maieu cu nişte pantaloni sau fustă apoi îmi pun un inel de aceeaşi culoare. Nişte ochelari dacă pleci pe undeva.
Şi cel mai important să asortezi lucrurile după material. Acum rămâne la decizia ta.
Pa'pa :*
Sfat:sa ai stil propriu!
combina-le diferit si cu gust si si eu am avut odata impresia ca nu mai stiu cum sa le mai combin da si o bluza urata rau poate sa arate ft bine cu niste accesorii ceva, fii inventiva si uita-te si la hainele care nu iti plac atat de mult si incearca sa le face mai frumoase
Pai acum este vara. Incearca ceva mai lejer. mai multe fustite, pantaloni scurti, chestii de genu. vezi si tu la prietenele tale cu ce se imbraca. poti combina culorile oricum . spre exemplu pantaloni scurti albi cu un maieu cu imprimeu mov sau albastru si poti sa-ti iei niste sandalute albastre sau negre care se inchid la glezna cu o gentuta pe o parte . e simplu mai ales ca este vara site-uri nu prea stiu . prefer sa am un stil al meu sa fiu unica
Salllz.in primul rand ar fi ideal sa te imbraci cu ce te simti u bine
daca esti pasionata de fashion ar trebui sa stii ca vara se poarta culori vii sh salbatice deci orice imbinare de culori este binevenita
daca vrei sa fi in trend cu noua moda poarta rosu(fuste, topuri, rochii etc) culoare pe care o poti asorta cu accesorii metalizate(care sunt si ele la moda)
iar daca nu ai haine rosii revin la afirmatia de mai sus adica la aceea de a purta culori vii si haine care iti vin bine. iar daca porti rosu iti garantez ca nu vei trece neobservata pe strada ba mai mult vei da un aer de bun gust si stil
mult succes
Salllz.in primul rand ar fi ideal sa te imbraci cu ce te simti u bine
daca esti pasionata de fashion ar trebui sa stii ca vara se poarta culori vii sh salbatice deci orice imbinare de culori este binevenita
daca vrei sa fi in trend cu noua moda poarta rosu(fuste, topuri, rochii etc) culoare pe care o poti asorta cu accesorii metalizate(care sunt si ele la moda)
iar daca nu ai haine rosii revin la afirmatia de mai sus adica la aceea de a purta culori vii si haine care iti vin bine. iar daca porti rosu iti garantez ca nu vei trece neobservata pe strada ba mai mult vei da un aer de bun gust si stil
mult succes