| yoangelforever a întrebat:

Sambata ma vad cu niste prietene.si as vrea si eu sa stiu cum sa ma machiez, si sa ma imbrac. Am ochii caprui, par saten( as vrea sa stiu cum il pot prinde, am breton si parul imi vine pana la umeri, si e putin ondulat). as vrea sa il fac drept, dar nu am placa.

Răspuns Câştigător
| TwixulDrept a răspuns:

Te machezi cum vrei, dar sa nu fie foarte strident. De poti da cu un creion, fard roz deschis sau verde si un gloss. La imbracaminte pote fii ceva lejer dar nu foarte sport. Acum depinde si cum e vremea, daca e frumos afara si cald, poti blugi, un tricou cu un imprimeu dragut, tenesi sau balerini, o gecutza si o geanta, iar daca e racoare sau mai picura poti, blugi, pantofi sau tenesi / adidasi, bluza / camasa ( cu o curea lata ), geaca si geanta.
Sus am dat cateva exemple dar potii fii originala purtand sepci cu multe insigne sau pe tenesi ( pe partea alba ) sa scrii ceva, etc.
Parului, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa-i faci cine stie ce, poti un coc intr-o parte, o bentita, codite impletite tinute la spate gen grecesc, sau pur si simplu sa il lasi liber.
Sper ca te-am ajutat cu ceva :*

2 răspunsuri:
| xuanbou a răspuns:

Pai stii cum iti sta cel mai bine? sa fii tu, simpla, naturala happy iti spun eu. crede-ma :p