| Emeraude a întrebat:

Samponul Total Repair 5 de la Elseve isi merita reclama? Chiar are efect in toate cele 5 probleme? Merita sa incerc?

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Am mai zis-o de atâtea ori... Şampoanele nu funcţionează asupra tuturor persoanelor în acelaş fel, depinde de părul fiecăruia de exemplu eu până să găsesc un şampon ok am încercat mai multe, care pentru ceilalţi poate chiar le era bine cu ele. Îţi sugerez să încerci. şi să vezi dacă pentru tine are efect sau nu!

| traficanta a răspuns:

Am folosit da rezultatele nu sun chiar asa de uimitoare. Poate ca trebuia sa folosesc si balsamul, dar eu nu am renuntat la placa si poate de aia. Da'trebuia sa incercam si cu masti cu ulei de ricin si albus de ou, prea multa munca yawn

Incearca sa vezi daca are efect, in general produsele de la L'oreal Paris sunt bunewinking

| imortal a răspuns:

Reclamele in totdeauna sunt doar de efect, samponul potrivit pentru tine este acela, care l-ai incercat si a avut un efect pozitiv asupra parului tau, nu mai tine cont de reclamawinking mai nou si cel mai oribila chestie are o reclama facuta. incearca-l o saptamana -2 si vezi rezultatul. dar e bine ca un sampon odata gasit care iti face parul asa cum doresti, sa miroasa frumos, si sa nu faca matreata e bine de neinlocuit. si nu schimba samponul la saptamana."toate or sa aiba acelasi efect=dezastruos". bye