Violetul, movul, lilaul este si a fost la moda, si inca se mai poarta. zii ca asa se poatra ca doar nu vrea sa te imbacica o baba, sa nu se uite nimeni la tine.
Pai, nu vad d c sa -l iriti! omu are prjudecati in ceea ce priveste culorile. picati la pace si gata.
E adevarat ca asa se spune. Dar chiar crezi ca imbracand o rochie mov esti curva? Sau crezi ca o curva imbracata in alb este neprihanita?
Nici vorba! Este o culoare eleganta. Spune-i ca si "fetele alea" se imbraca in alb, galben, bleu, auriu... si inca ziua nu neaparat seara. Nu ati mai fost la nici o nunta impreuna sa vedeti doamne imbracate in mov? Erau c? Sigur ca nu. trebuie sa il convingi ca toate culorile poti imbracate, de oricine. Mai degraba cred ca este o scuza ca sa nu iei rochia pentru ca asa cum te-ai simtit tu frumoasa si eleganta, te-a vazut si el si, ghimpele geloziei a gasit chichitza cu fetele celea! Linisteste-l si spune-i ca tu vrei sa arati impecabil, eleganta si frumoasa pentru el si ca santeti o pereche care trebuie sa straluceasca.
Este o culoare frumoasa, in tendinte primavara si vara aceasta, trebuie doar sa stii s-o accesorizezi si s-o pui in valoare.
Am auzit si eu replica asta; nu vad care e legatura. Mie mi se pare o culoare frumoasa si, daca iti vine bine, ia-ti rochia care ti-a placut. Si eu merg la o nunta in noiembrie si tot pe violet-indigo am sa imi iau rochia. Distractie placuta!
Asa se spunea pe vremea lui ceausescu! dar am vazut rochii superbe de culoarea mov sau a liliacului, mie imi place culoarea asta, si daca tie iti sta bine rochia cumpar-o, de ce sa-ti cumperi culoarea rosie ca se spunea ca daca iti faci unghiile de culoarea rosie esti curva? ce facem atunci cu culorile le aruncam la gunoi si purtam negru, ca asa se purta inainte ca se potriveau cu pantofii?
Dar cum? acum tragem concluzia despre o persoana in functie de ce culori poarta?! ...nu stiam despre acest ~mit~. dar daca sotului tau nu-i place...renunta! (ca mai sunt destule rochii frumoase).bineinteles fa concesia asta doar de data asta, doar sa nu mergeti imbufnati la nunta
Draga mea ii poti spune ca este si o culoare regala in acelasi timp si atata timp cat tu te simti minunat in ea nu vad de ce nu ti-ai satisface placerea de a o lua!
Distractie placuta!
Multumesc fetelor, am luat-o rochia , m-am dus azi cu soramea la magazin am probadato inco data rochia la fel ma0m simtit si asa am luat-o .
Pai daca vede una care... face trotuaru...imbracata in verde...rosu.galben.negru...inseamna ca tu nu trebuie sa porti...ca e culoarea curvelo? ...sa fim seriosi...cred ca fiecare trebuie sa ne imbracam comod...si culoarea daca.ne olace cum...ne sta...sa ne imbraca... exact asa cum vre... fara discriminare...nicaieri nu scrie...ca fiecare avem o culoare...dupa...comportament...sau meserie... e caraghios.
Asa te vreau sper sa fi cea mai frumoasa si la fel sa se simta si sotul tau, orgolios...
Categoric ca nu daca ai ales aceasta culoare. nu lua in seama tot ce spun barbatii uni sunt gelosi si vreau ca sotiile, prietenele lor sa nu iasa in evidenta prea tare. parerea mea este ca fiecare isi alege culoarea cu care ii sta bine si mai ales ca aceasta culoare este si la moda in acest sezon.