| pisyyy a întrebat:

Saptamana trecuta am facut efort lucrandu-mi in special zona picioarelor. m-am ales cu o durere ingrozitoare de muschi plus ca mi-a aparut pe gamba o vena f lunga asemanatoare unei varici [dar este nereliefata] stie cineva cum as ptea sa scap de ea? funda!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Ma tem ca problema nu este simpla, poate sa ai o afectiune a venelor si exercitiul fizic a scos in evidenta aceasta problema. Venele la varsta ta in general nu ies asa in evidenta, se poate insa ca peretele venei sa fie slabit si sa "curga", astfel ca sangele poate sa ajunga intre straturile din care este alcatuita vena si sa o faca mai evidenta prin culoarea lui. Va trebui sa faceti schimbari in dieta si activitatea zilnica, insuficienta venoasa profunda este o afectiune periculoasa.
Apropo, zic eu asta, dar s-ar putea sa nu fie asa ceva, oricum mergi la medicul de familie si vezi mai exact ce problema este.

1 răspuns:
| darkmihai a răspuns:

Din pacate nu stiu daca se pote scapa de ea(Doar daca ai noroc)
este o vena sparta si sangele din ea s-a inparstia pe acolo si se vede ceva visiniu daca ai noroc se trage singura (incetul cu incetul) doar daca ai noroc