Dupa mine imi zic asa daca as fi mers: e activitate extrascolara deci nu conteaza gusturile- ce conteaza e decenta! apoi gandeste-te tu ca iti ingheata sentimentele in tine daca te imbraci subtire sau cine stie in cati cm de material. in rest... let`s fly!
Buna NiNi. Dupa mine la patinoar ar trebui sa te simti comod dar in acelasi timp si "looking good", nu? deci dupa parerea mea ai putea incerca o caciulitza draguta plus manusi si fular. Iti poti pune o bluza mai grosuta si o vesta imblanita sau de fas pe deasupra sau chiar o geaca.Niste pantaloni sau colanti cu o pereche de jambiere mai groase si in final patinele. Mult succes si ai grija sa nu cazi. Oricum vei fi superba:*
Cel mai potrivit cred ca ar fi cu o pereche de blugi, cizme, un pulovar, evident haina, groasa, manusi si de ce nu o boneta(sau ceva asemanator). Depinde de vreme. Oricum trebuie sa fie ceva lejer oricum; daca nu iti pui nimic pe cap poti sa iti faci o coada prinsa putin mai sus, si cu parul putin tapat inainte de asta. Enjoy!
Iti poti lua niste blugi mulati [dar nu neaparat mulati ] cu un hanorac, sau o bluza cu esarfa si geaca. :d
Pai cu o pereche de blugi, geaca[nu cred ca te dezbraci] fular sau esarfa, caciula, manusi, casti
sper ca te-am ajutat
anonima_2498 întreabă: