Ar trebui sa te decolorezi, dar depinde de parul tau daca o sa fie decolorarea uniforma sau nu. daca ai mai fost vopsita nu o sa fie o decolorare uniforma. la fel dupa decolorare este posibil ca roscatul sa nu iti iasa uniform. oricum bafta
Parul meu natural este saten inchis. M-am decolorat apoi l-am vopsit roscat. Dar cand m-am vopsit a 2a oara, dupa vreo 2 luni, mi-a iesit un visiniu. Culoarea s-a luat dupa 2-3 saptamani, revenind la un roscat deschis. Eu nu m-as decolora iar in locul tau, il degradezi prea tare, mai asteapta pana se duce vopseaua
Da dar e scurt, adica nu stiu, de degradat oricum il degradezi si daca e scurt sau lung... oricum eu fara sa ma decolorez, am aplicat un rosu turbat si mi-a iesit visina putreda! sincer am avut toate culorile in cap, chiar si verde...dar cel mai bine mi s-a parut ca imi sta roscata.si chiar as incerca nuanta aia, numa nu stiu cat afecteaza decolorarea parul.
m-am tuns scurt deoarece de fiecare data cand ma pieptanam ramaneam cu un pumn de par.ms