| ButterflyButterfly a întrebat:

[scuze categoria] Buna TPU! Fac aerobic de 2-3 ori pe zi timp de o jumatate de ora. Fac asta ca sa scap de kg. in plus. Am abdomenul "balonat" foarte tare. Voi stiti ceva exercitii ca sa scap cat mai repede de grasimea abdominala (de pe abdomen :-) ). Daca da spuneti-ti si daca aveti sau stiti vreun link nu ezitatii sa il scrieti! Pe langa abdomen as mai vrea sa scap de grasimea de pe picioare. Cum scap de ea? Aveti vreun link sau vreun fel de exercitiu anume? Daca da scrieti-l impreuna cu cel pentru abdomen. Va multumesc foarte mult! Astept multe raspunsuri. Succes! funda. kiss :-) :-D;-)batting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| BonneLess a răspuns:

Pentru un abdomen plat trebuie sa faci abdomene : stai pe spate si ridici partea de deasuprea fundului. Pentru picioare frumoase si fara celulita trebuie sa faci genoflexiuni : in picioare te lasi pe vine. Din ambele cate 30 pe zi, dupa o vreme incerci mai multe. Cu o alimentatie sanatoasa fara produse de panificatie si aceste exercitii vrei slabi.
Bafta! kiss

6 răspunsuri:
| kitty_9669 a răspuns:

Pentru abdomen sunt foarte bune abdomenele, si pentru picioare poti face genoflexiuni.Dar inainte sa faci exercitiile fa o incalzire de 5-10 min :d

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
| bursuc001 a răspuns (pentru ButterflyButterfly):

După ce că ai "greşit" ( intenţionat ), în loc să taci mai eşti şi obraznică?

Ai OBLIGAŢIA să RESPECŢI Regulamentul, la fel ca şi ceilalţi!
Dacă nu-ţi convine, NU te obligă nimeni să intri pe acest site!

Şi, NU eşti singura pe care am avertizat-o, dacă citeai răspunsurile mele te lămureai în privinţa acestui aspect...

Oricum, eu te-am "avertizat", ca să NU te miri când vei primi o suspendare.

Mai bine ai citi/RESPECTA Regulamentul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii

http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Toate cele bune.

| FaVideochatNonAdultDeAcasa a răspuns:

Alergare zilnica sau mers rapid daca nu poti alerga si abdomene! Daca e posibil, practica inot, iti dezvolta corpul cel mai armonios!