| Mysteryossa a întrebat:

Scz, va mai int o data pentru ca nu pot vedea raspsad luni incepe sc. iar eu am o foarte mare dilema:nu stiu cu ce sa ma imbrac!crying imi puteti da niste idei? dau funda love struck P. S.:am trecut in clasa a 11a pls dau fundita love struck

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Trebuie sa te imbraci cat mai simplu.
Pui o camasa alba sau de alta culoare, cu o fusta cu talie inalta neagra (sau daca vrei poti incerca sa pui pantaloni), niste pantofi cu toc, simpli, negri.Parul nu are nevoie de prea multe complicatii, poti incerca sa il prinzi intr-un coc mai neglijent, iar make-up, ai putea incerca putin rimel si fond de ten.
Apoi in rest, daca vrei sa mai adaugi ceva accesorii, e alegerea ta.
Important e, sa fii imbracata cat mai simplu.Simplitatea nu da niciodata gresiwinking

7 răspunsuri:
| Parisblue a răspuns:

Pai te imbraci cu ce ai in dulap,degeaba iti dam noi idei daca tu nu ai hainele alea,sau dc te innoiesti,vezi la fata locului ce are acolo, in magazinlaughing
Ori iti iei simplu niste blugi intorsi cu un sacou, un tricou si tenesi sau botine,(depinde si de stilul tau acum)! sau adopti o rochita cu niste pantofiori.si o jacheta daca e frig...

| KyssOana a răspuns:

1.daca e vreme buna ia-ti niste papucei cu toc subtire(daca portihee hee niste egari mulati si o camasa alba cu o vesta...sau cum se zice happy mai sus de tali. 2. daca ploua ai putea sa-ti iei cizme negre,(poti incerca dinalea de calarie) pantaloni pana, o bluza neagra, mulata, iar pe deasupra un trenci crem.

| Papucinii a răspuns:

Cu hainelaughing O pereche de blugi si o bluza.Nu crezi ca e mai important ce ai in cap decat ce ai pe tine? E scoala, te imbraci simplu...cu ce ai.

| allynaelena94 a răspuns:

Depinde cum va fi vremea. Poti sa-ti iei o pereche de blugi simpli cu un tricou/maieut si o pereche de opinci negre sau orice alta culoare consideri tu ca e potrivita. Stilul simplu e intotdeauna cel mai apreciat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oo,treci a-11-a,e bine! atunci nici eu nu credeam ca o s fac asta,dar poti incerca niste pantofi negri,cu un toc f "subtil",in care s te simti cat mai lejer,cu niste blugi simpli, un tricou si o bluzica ceva crosetata, sau sfeteras...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu trec in a9-a si nici macar nu imi pasa cum o sa ma imbrac in prima zi de liceu! Probabil o pereche de blugi, un tricou si tenisi. Si tu treci in a11-a si vai de mine ce dilema ai, de parca ai merge la o prezentare de moda! Imbraca-te normal, eventual ia-ti o camasa alba.