Nu este urata dar nici miss nu e se putea mult mai bine pentru Romania avand in vedere frum.romancelor vorba dianei spaga face multe
Bianca care a participat anul trecut era blonda acu e satena parca si era mult mai frumoasa si a luat abia locul 48 din 84.Stii ce cred eu? Esti o frustrata! Blondele sunt cele mai frumoase fete!
Eu siu multe fete de 100 de ori mai frumoase decat ea.Si nasul ei e stramb.Eu cred ca se putea gasi o fata mult mai frumoasa.
Da, e frumusica, dar nu mi se pare ceva special, nu prea iese cu nimic in evidenta. Cat despre sanse...sincer, nu cred ca o sa intre in primele 15.
Buna
mi se pare prea cu figuri.
si nici nu e perfecta cum se crede
exista mult mai frumoase si mai dragute
funda?
Eu am vazut miss Romania, era ea si inca o fata, bagam mana in foc ca o alege pe cealalta care era o papusa fata de oana, nu prea are nici sare nici piper, cand am vazut ca ea a fost aleasa era sa fac un shoc
Nu stiu ce credeti voi, dar mie aia blonda mi-a placut cel mai mult. nu stiu ce aveti voi cu blondele:)) dar serios mie mi s-a parut ca arata mai bine
uitati asta
http://www.missuniverseromania.com/-finaliste_2010-detalii-3
Sunt de acord cu tine...
erau acolo si fete maidragutze si sa fim seriosi Romania poate mult mai bine de atat.
e foarte frumoasa oana nimic de zis chiar ca e frumoasa, dar exista romance si mai frumoasa
si eu sper sa ajungem cat mai sus pentru ca Romania chiar are fete frumoase
justme_2012 întreabă: