| kuzican a întrebat:

Se intampla ceva daca folosesc masca de argila de mai multe ori pe saptamana? Efectele sunt negative sau pozitive?
Eu am un ten destul de curat, doar ca in anumite zile ale luni(perioada "rosie") imi apar cate 2, 3 cosuri mai maribig grin. Si pe frunte am cateva cosuri micute dar le ascund cu bretonul.
Argila imi inchide porii si imi face pielea fina, Eu o folosesc o data pe saptamana dar ma gandeam sa o folosesc mai des. Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O poți folosi de maxim de 3 ori pe săptămână.
Coșurile care le ascunzi cu bretonul sunt o sursă de infecție, folosește un tonic antiseptic în perioada "roșie" și ai să vezi ce ten sănătos o să ai.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Buna, nu trebuie folosita zilnic, dar de 2 ori pe saptamana e ok.pentru cosuri mari, incearca himalaya pimple, daca te intereseaza mai multe detalii, intra pe blogul meu http://camelcutza.blogspot.com/

| dya_4589 a răspuns:

Eu o folosesc de 2 ori pe sapatmana :d

| Georgiana2905 a răspuns:

Si eu folosesc argila sau mai bine zis foloseam. Nu o foloseam doar o singura data pe saptamana si de 2 ori. Odata sambata si odata in cursul saptamanii iar efectele nu au fost nicidecum negative. Sunt f multumita de beneficiile pe care mi le ofera acesta argila. Foloseste-o cu incredere dar nu cred ca ar fi bine sa o folosesc de mai mult de 3 ori pe saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite iti dau un leac ai nevoie de o ola de par de caine samanta de castravete o scoica. Dupa aceea apa fiarta.Inmoaie samanta de castravete si baga samanta in scoica. Ungete pe fata si apoi spune ''Potiunea am facut, cosurile au disparut''

| ionutzking a răspuns:

Mai bine cumpara praf de argila de la farmacie si ti-o prepari tu singura.sunt instructiuni in prospect.trust me.esti mai sigura asa. Oricum in orice fel ai folosio minim de 2 ori pe sap.winking