| giulya85 a întrebat:

Se mai poarta bijuteriile din aur?

Răspuns Câştigător
| Liana [] a răspuns:

Bineinteles.Aurul este cel mai pretion metal care se poate purta happy foarte valoros si niciodata demodat happy

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Niciodată bijuteriile din aur nu își vor pierde valoarea.
Eu numai bijuterii din aur port.
Le schimb ca model când și când.
Pa, pa.

| kh1ss a răspuns:

Da

| borsec a răspuns:

Da se mai poarta, de orice marime.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.Am aceas parerea cu a Legiuitoarei.Aurul mereu se va purta.big grinwinking

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Cand eram mai mica, prin clasa a6-a, mama avea o colega la serviciu care aducea aur de la turci!
Atunci a cumparat foarte multe bijuterii, atat pentru ea, cat si pentru mine!
In timp le-a mai schimbat, unele modele fiind demodate!
Avand in vedere ca de dragul meu si ca orice mama sa-mi dea ce-i mai bun, ce-i mai frumos, de cate ori ieseam imi punea pe maini multe inele, bratari, cercei mari, lantic gros si pandantiv, desi mie niciodata nu mi-a placut sa sclipesc, dar na, ce sa fac ...eram mica...
Evident ca pe unde mergeam, atrageam privirile, dar mie, tocmai asta nu-mi placea, mai ales ca unele ma si invidiau pentru bijuteriile pe care nu eu alegeam sa le port.
Cand am mai crescut, i-am spus mamei ca prefer argintul, sau gablonturi pe care sa le asortez la ceea ce imbrac, in functie si de culori.etc.
Mama m-a inteles si a fost de acord.
In plus, chiar si ea, a renuntat la a mai purta bijuterii multe.
Acum ea poarta doar verigheta si inelul de la logodna si o pereche de cercei cu o pietricica la fel cu cea de pe inel!
Eu port in continuare argint si gablonturi, pe care mi le schimb si de 5 ori pe zi, daca este cazul, insa aurul pe care il am, bijuteriile, le voi pastra ca si amintire de la mama, cine stie, poate mai tarziu imi vor placea si am sa le port.
Personal, admir o bijuterie frumoasa din aur cand o vad la cineva, dar, eu aleg in continuare argintul.

| yoanna73 a răspuns:

EU LE PORT.IMI PLAC MAI MULT DE CAT GABLONTURI.

| selef a răspuns:

For ever.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca sunt la moda dar eu le port.cred ca depinde si de stilul vestimentar. daca iti place stilul clasic, eleganta, rafinamentul...cred ca merg super bijuteriile din aur. dar la o tinuta sport nu stiu cat de bine merge ceva din aur.parerea mea. mie imi place aurul si imi doresc sa imi cumpar cat mai multe bijuterii din aur pentru ca nu isi pierd valoarea si ma incanta gandul de a lasa copiilor mostenire un cufar micut cu bijuterii, exact ca in povesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, din aur alb in special.

eileen
| eileen a răspuns:

Daca iti vin bine, sigur. Pe mine una nu ma prind decat cele de argint sau aur alb.

| dede559 a răspuns:

Tzau... Da bijuteriile din aur se mai poarta foarte mult daca te uitzi bine o sa vezi mai multa lume cu bijuterii din aurhappysper ca am fost de foloshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poarta, dar bijuteriile mai masive acum

| claudya a răspuns:

Se poarta da...modele diferite... nu exagera...nu purta mai mult de 3 inele pe o mana...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se mai poarta, MIE IMI PLAC FOARTE MULT BIJUTERIILE DIN AUR.DE ASTA AM SI MULT AUR.De ce unele femei spun ceva de genul :vai, nu prea imi place aurul? daca ar avea posibilitate financiara ar purta asta cred eu.