Chiar, in viata mea, nu am intrebat pe nimeni ce sa port. Am purtat ce imi este lejer sau ce-mi tine de cald. In aceste conditii n-am purtat in viata mea bluze pe gat ca nu le suport. Purtam fular, neinchis pe gat, dar daca era prea frig il petreceam mai bine si doar atat cat mergeam pe afara. In rest ma doare in pix de ce se poarta. Eu si acum port blugi clasici. Cand vad barbati care poarta 47 la picior si cu pantalonii lipiti pe "bulan" mi se face scarba. Zici ca au salupe in loc de pantofi sau dispozitive de mers pe zapada la poli.
Vizionează întrebările unui user cu întrebări de facultate.
Normal ca da, chiar ieri am cumparat una
Mai ales cele subtiri cu gat sunt articole basic pe care trebuie sa le aiba oricine
Tin cald
Din punctul meu de vedere, se poarta ce îți stă bine și te face sa te simți ok. O bluza pe gat, maleta, de ex, o poți purta cu un palton lung deasupra și îți va veni perfect. E doar o idee.
Însă, cred ca la moda este ce te prinde bine, ce ai tu chef sa porți, poarta cu încredere. Succes în alegerea ținutelor! Fii propriul stilist.
S-au purtat, se poartă și se vor purta întotdeauna. Este un articol vestimentar care nu are cum vreodată să se demodeze, plus ca suntem în 2022, dacă ai stil și putina imaginație îți poți face un outfit cu haine din 2002 care chiar sa se integreze in zilele noastre super fain.
mihai7 întreabă:
DaciaRomania întreabă: