| Denisa a întrebat:

Se mai poarta colantii? Am vazut pe Euforia ca nu se mai poarta insa la noi in oras sunt in mare "voga".

Răspuns Câştigător
| Eunyce a răspuns:

Buna.

Colantii s-au purtat, se poarta si se vor purta cat va exista lumea asta.
Chestia este, iti plac tie colantii? Parerea mea este ca sunt mult prea promiscuoushappySi tin sa mentionez ca e doar ceea ce cred eu.

Daca tie iti plac si te simti bine, e super ok.Stii cu siguranta ca atunci cand porti ceva trebuie sa te simti increzatore si atragatoare.Nu trebuie sa iti pese de ce spun gurile barfitoare, niciodata! Asa vei ajunge sa fii mereu streseata in legatura cu toata infatisarea ta.Fii mai bine relax and smile, vei face impresie in acest fel.

Asa ca, draga mea:Be your self!

Cu drag.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza daca se mai poarta? Daca iti plac si crezi ca iti sta bine poarta'i! Nu iti interzice nimeni.

| shadovv a răspuns:

Porti ce vrei, e o tara libera... cica.

| monique a răspuns:

Depinde cum ii porti. La fustita/rochita de toamna/iarna si cizme dragute, eu zic ca merg bine indiferent de moda. Dar simpli(sa lasi sa se vada tot) sau colorati aiurea (verde, galben, roz) sau cum se purtau anul trecut cu zorzoane, arata naspa si de aceea a si iesit din moda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa Euforia daca ai vazut asta la o emisiune de genul sophingul pasiunea mea sau unde era si stilistul ala enervant de ii critica pe toti si el avea 5 ceasuri la o mana.lasa...poarta daca iti place.

| LLLLLLLL a răspuns:

Nu stiu... dar mie mi se par... urati!straight face

| LiOr a răspuns:

Da normal ca se mai poarta, mai ales colantii colorati cu motive geometrice, florale, fanteziste, cu linii orizontale, carouri, care de care mai colorati. E evident ca daca ai sa te imbraci cu o pereche de colanti colorati, iti revine o mare responsabilitate, trebuie sa fii foarte atenta la alegerea celorlalte piese vestimentare. Daca esti foarte tanara, poti sa iti iei o fusta mini din jeans, o bluza unicolora si colanti de ce culoare vrei tu, o pereche de botine, paltonul si esti gata de plecare in oraswinking

Întrebări similare