| smilerz19 a întrebat:

Se mai poarta gecile din piele neagra? Pentru ca am de anul trecut o jacheta foarte frumoasa, neagra cu cateva tinte care merge cu orice. Nu am purtat-o deloc de cand am cumparat-o si as vrea sa o port la scoala. Deci?

Răspuns Câştigător
| GnnAndra a răspuns:

Nu conteaza daca se mai poarta. Important e sa iti placa tie! De ce ti-ai luat-o? Eu de mult imi doresc geaca de piele pentru ca se potriveste stilului meu, si anul acesta am gasit-o :-X. Mi-am luat geaca pe loc. Si e super frumoasa.
Uita-te la cantaretii astia, rockari in general. Nu conteaza cand si cum se poarta. Macar o data ii vezi imbracati cu o geaca de piele. Si in plus, daca ti se potriveste tie o sa fii super.Cand intri in scoala dai un aer. De, nu stiu cum sa ii zic. Dar e de bine laughing.
Tot ce e important, e sa iti placa. Daca tie iti place atunci poarta cand vrei. Tu te imbraci nu ceilalti. Si in plus, gecile de piele merg mai mereu thinking Cu o pereche de blugi negri, si niste tenisi superi. Merge la fix!
O zi buna kiss!

5 răspunsuri:
| SunShine a răspuns:

Normal...hee hee Colectionez Bravo Girl si Bravo si tot timpul scrie ca gecile de piele sunt IN(adica la moda) happy

| Cristary a răspuns:

Sigur ca da! Si e foarte potrivita pentru toamna! S-o porti sanatoasa!

| isabel_8733 a răspuns:

Gecile de piele in general sunt la moda in sezonul asta iar, gecile de piele negre au fost mereu in trend. Asa ca nu ai de ce sa iti faci grijiwinking

| nuby a răspuns:

Atata timp cat o porti la scoala poate sa fie oribila

| Sorina_3380 a răspuns:

Da se poarta si ar merge de minune la scoala