| Sara2 a întrebat:

Se mai poarta parul tuns drept (adica nefilat, fara trepte) eu il am pana la fund si imi e mila sa il tund... dar colegele zic ca ar trebui

Răspuns Câştigător
| simpluEu. a răspuns:

Mai bine stai asa cu parul tau...invidia isi spune cuvantulwinking

15 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca tie iti place cum iti sta cu parul tau asa lung, daca nu s-a rarit, nu s-a ros la varfuri si nu te deranjeaza ca este prea greu - nu vad de ce ti-ai schimba coafura. In general este modern ce iti sta bine si in plus decat sa fii tunsa la moda ca alte mii de fete - este preferabil sa fii unicat cu parul atat de lung si frumos. Colegele tale pot sa iti spuna si dintr-un fel de invidie sau poate pentru ca ele nu se vad purtand parul asa de lung. Daca totusi te hotarasti sa te tunzi, vezi ca sunt si coaforuri unde se strange parul pentru peruci - ai grija sa te plateasca bine pentru parul tuns, sau daca nu vrei sa te tunzi prea scurt sa nu insiste ei ca ti-ar sta mult mai bine, pentru a putea folosi cat mai bine parul pe care ti-l taie.
Deci fa cum crezi mai bine si nu te tunde decat cand crezi tu ca iti doresti din suflet acest lucru ca altfel te apuca plansul cand iesi din coafor. Parul creste la loc, dar nu intotdeauna ai timp sa astepti sau rabdare. Conteaza mult si cum iti sta parul - cat de bine. Daca iti sta bine sau nu cu parul lung. Mama ta ce parere are?

eileen
| eileen a răspuns:

Se poarta parul drept acum, fara scari, eventual il mai poti tunde un pic, dar nu foarte mult si aranjeaza-l cumva, schimba-ti coafurahappy

mlm
| mlm a răspuns:

Draga mea, parerea mea este ca colegele tale sint invidioase, si vor cu tot inadinsul sa te faca sa te tunzi, parerea este numai a ta nimeni nu poate lua decizii in afara de tine, tu esti singura in masura sa hotarasti ceea ce vrei sa faci.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca daca il mai scurtezi se mai indeseste, nu se desface la varfuri nu se rupe la pieptanat, nu iti cade.Iti spun asta din experienta personala.Si parul meu a fost la fel si dupa ce am reusit sa il tund(la nivelul umerilor) a devenit mai bogat si mult mai frumos mi-a schimbat si fizionomia. Incearca, tu decizi, si eu am fost greu de convins dar a meritat.

auran
| auran a răspuns:

Draga mea poarta-l asa cum iti place - parul creste destul de greu si poate colegele tale din invidie doreste sa te determine sa- ti modifici tunsoarea. Vrei o schimbarea atunci, prindel cat mai fistichiu!

| Ben. a răspuns:

Atarna o poza ca sa vdm subiectul si/ti dau detalii dup-aia!

| simona24 a răspuns:

Podoaba unei femei este parul... dar daca vrei sa vezi cum iti sta cu el scurt sau altfel tuns intra pe diva hair si iti pui o poza colo apoi iti alegi tunsoarea care se va aplica la poza ta si vei vedea cam cum ai arata tunsa in diferite forme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt invidioase. vad ca tu il ai frumos si ele nu. de aia ti au zis sa l tunzi. eventual, daca il ai des, fileaza l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intotdeauna parul lung este superb daca sti sa il ingrijesti corespunzator ...nu te tunde! mai ales ca anul asta se poarta parul lung! ai niste colege invidioase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca se poarta, ba mai mult e perfect pentru anul asta, doar ca e putin cam lung, mai taie un pic din el, vreo 10-15 cm si fa-ti un breton singura, vezi pe Youtube, scrie "how to cut bangs" si o sa vezi video-uri care iti arata cum se face! o sa fii super trandy! Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu il taia eu am facut acest lucru de 2 ori si mia parut rau, acum il am din nou pana la fund dar nu il mai tai pur si simplu am grija ca in fiecare luna sa imi tai din farfuri ca sa nu fie tocit.parul lung este greu de intretinut dar macar ai satisfactia cand lumea iti spune cat de frumos este.si cologele tale sunt invidioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu te tunzi aranjeaza-l putin si lejer niste bucle mari ar fi super si nu te lasa influentata de nimeni asta e numai decizia ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il tunde este o mare pierdere si eu am o prietena cu parul pana pe fund si este foatre frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mor de ras

| ...zuzu... a răspuns:

Eu am avut parul de 1 m si 15 cm pana acum 3 luni si m-am tuns pana la umeri acum regret si imi doresc sa nu fi facut pasul acesta...asa ca sa nu faci aceeasi greseala...ca sa ii dai alt aspect parului schimba coafura...