Nu cred ca are rost AVON.Despre LADY; S nu spun nimic, caci nu am fost, dar avon nu are rost.Am fost si eu si o prietena de-a mea si ne-am lasat din cauza cerintelor schimbat-oare.Nu siu daca acum s-a schimbat procedeul,dar in fiecare luna trebuia facuta o comanda in jur de o suma anume, iar daca comanda nu atingea suma minima ce trebuia facuta, atunci trebuia sa comanzi tu pentru. a umple golul fie ca ai nevoie sau nu.Profitul este foarte mic, mai ales la inceput, nu vei depasi 1 milion.
Eu am auzit ca la oriflame ai comision cel mai mare. Cunosc o femeie care ii reprezentanta la oriflame si castiga destul de mult, cateva milioane. Dar in primul rand trebuie sa ai tu persoane destul de multe care sa iti faca comanda ca sa poti castiga, ca daca nu ai cine sa iti faca nu are rost... Bafta!
La ORIFLAME cadourile de bun-venit si nu numai, te asteapta, comisioane de pana la 40% si sansa de a-ti face propria afacere, prin recrutarea altor reprezentanti!
Alte avantaje:
- nu există comandă minimă;
- primesti cadouri de bun-venit si nu numai;
- produse de calitate;
- flyere cu oferte speciale;
- cadouri in functie de performante;
- ai la dispoziţie 18 zile pentru plata facturii;
-poţi sa îţi creezi propria afacere.
Detalii la me_oriflame@yahoo.com.
Deci moasa mea a fost reprezentant la ambele companii. Despre Lady's nu stiu prea multe. Despre AVON stiu ca ai un comision de 30%. Comanda trebuie sa fie de minim 200 de lei. Eu stiu ca nu platesti nimic la inscriere. Uite aici te inscrii https://www.avoncosmetics.ro/REPSuite/registration.page. Pntru mai multe informatii acceseaza www.avoncosmetics.ro
Nu nu merita. Au produse proaste. Insa iti recomand Avon'ul. Eu te pot ajuta sa devii reprezentanta Avon daca doresti si sa te invat ce inseamna sa devii reprezentanta Avon :*. Adresa mea de email pentru detalii :* rumpy_a@yahoo.com
anonim_4396 întreabă: