Asa este. Accesoriile sunt intotdeauna detaliile care conteaza pentru a sublinia stilul sau tinuta.
Poti sa porti mai multe bratari pe o singura mana, cu conditia sa fie din acelasi "tema". Desigur ca e mai mult decat ciudat sa asociezi o bratara din perle sau din aur cu una din acril.
Se poarta acum mixul de bratari, nu e ciudat.
Da. Vara asta este o moda sa porti cat mai multe bratari pe maini, sa porti ochelari de soare, cate un colier finut, un inel...cat mai multe acccesorii.
Daca sti sa le combini frumos... da se poarta
de ex poti purta la o pereche de jeansi si la un maiou simplu fff multe lanturi la gat sh bratari la mana
bratarile de piele cu cele din metal se potrivesc ff bine...adica mie una imi place
Buna, se poarta eu am vazut multe fete purtand si cate 10 pe fiecare mana..mai port si eu cateodatadar sa nu amesteci argint sau aur cu tinichele!
ByeElly
Se poarta accesorii dar sa nu faci abuz ...sa le combini frumos...pentru a arata bine...
Da se poarta ...eu port cate 7 bratari dar... sa nu combini niciodata auriul cu argintiul...si daca iti pui multe bratari la mana.ar trebui ca cercei sa fie mai micuti si sa nu ai alte accesori dacart eventual o geantuta pe umar.