Buna!
Esti prima la care aud de acesta metoda. Sincer nu cred ca o sa faca nimic in afara de a te arde si a face parul sa aiba un aspect in ultimul hal de urat+ ca o sa dureze enorm de mult pana sa iasa uleiul din par. Asa ca mai bine stai linistita si nu incerca sa faci experimente care duc la rezultate dezastuase.
In primul rand, nici nu are logica ce vrei tu sa faci. Uleiul de floarea soarelui nu e pentru par si daca iti dai cu ulei incins, nu numai ca o sa arate groaznic, dar nu o sa foloseasca la nimic si o sa ti-l arzi.Nici nu ar avea cum sa stea drept doar prin aplicarea unui ulei.Mai bine, ia-ti o placa si nu mai face experimente.Deci raspunsul e NU.
Si daca totusi incerci, vei vedea ca parul nu sta drept, ci doar lins putin pentru ca e imbacsit cu ulei.
E cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata, ai putea sa-ti provoci iritatii grave.
Am placa, dar ma enerveaza ca dupa 3-4 ore este la loc incretit la varfuri... folosesc si un ulei care cica "mentine" parul cret drept, dar cum am mai spus, pentru un interval scurt de timp. Mai ghinioniste fetele cu parul onulat/cret, dupa parerea mea. Oricum, mersi de sfaturi, si nu, chiar nu are rost sa incerc metoda cu uleiul incins
Ileanda întreabă: