Sigur, de ce nu? Reglementarile la poza de buletin sunt sa iti dai jos ochelarii si palaria, daca ai. Doar nu o sa te puna sa te barbieresti Respect pentru barba!
Încă nu am, dar mă gândesc să o am în așa fel, cel puțin pentru experiență, la început, pe urmă voi vedea dacă mă reprezintă, și mă satisface.
Daca este pentru poza de buletin de la 14 ani, ma indoiesc sa iti poti lasa asemenea barba. Nu are timp sa creasca. Oricum, nu te incurca la poza.
23 de ani, și crește destul de repede, în vreo 6 luni aș putea menține stilul bandholz, sau chiar și mai lungă.
Sincer nu-mi place moda asta cu barba. Te imbatraneste. Oricum, daca se poate si tie iti place, de ce nu.
Succes la barbă!
Ai voie dar daca o dai jos e posibil sa fii nevoit sa iti schimbi buletinul daca nu mai semeni cu ala din poza.
Poza de buletin trebuie sa reflecte cum arati tu! Deci daca treaba cu barba mai dureaza doar asa pentru cateva saptamani, atunci mai bine da-o jos. Daca asa vei arata tu de acum incolo, atunci cel mai bine e sa o lasi.
Normal...dc nu? Pana la urma e problema ta personala cum arati si daca iti place. In poza de buletin ar fi ok sa fie persoana ta aranjata si persoana de care sa te mandresti daca intelegi.
DaciaRomania întreabă: