| simplej a întrebat:

Se poate sa slabesc 10 kg in 3 luni? Cum?

Răspuns Câştigător
| Marilly a răspuns:

Meniul propriu-zis al dietei:

Dimineata :
- pe stomacul gol – 2 pahare de apa - curata intestinele si ajuta la detoxifierea organismului;
- mananc obligatoriu doar dupa 30 min dupa ce beau apa – sa aiba timp organismul sa se curete inainte sa-i dau eu alta treaba (intre timp oricum iti ocupi timpul cu spalatul, imbracatul pentru serviciu)
- mancarea : branza ori casacaval cu rosii, salate de oricare; sau un ou fiert cu branza; sau fructe; sau iaurt; sau salata de vinete, beof, orientala (chiar cu maioneza) – toate fara paine; si cum dimineata oricum nu am pofta de mancare nici cantitatile nu sunt mari;
- cafea – cu zaharina

Pranz :
- imi luam de acasa la serviciu in casoleta ce gatisem: ori mancare (dar facuta la cuptor, nu cu prajeala); ori salate, ori daca nu aveam gatit imi puneam la pachet ce am enumerat mai sus la micul dejun; toata ziua am langa mine sticla cu apa din care tot beau;

Seara:
- mi-am impus sa mananc pana la o anumita ora seara – pentru mine pana la ora 20:00 pentru ca eu ma culc dupa ora 24:00. Asta pentru ca trebuie sa mananci cu cel putin 3-4 ore inainte sa te culci, ca sa aiba timp organismul sa digere si mai ales pentru ca dupa 4 ore incepe iar sa-ti fie foame, deci degeaba manaci la ora 18:00 daca la ora 22:00 iar manaci ca ti se face foame. Asa daca stii ca te culci tarziu iti faci programul de masa cu 4 ore inainte de somn;
- seara eu mancam salate, de toate felurile, am strans de pe net sute de pagini numai cu retete de salate, le-am incercat pe cele care mi se pareau mai gustoase, unele mi-au placut, altele nu, dar am tot variat pe acest sector: salate. Daca nu aveam chef sa fac salata mancam tot ca la micul dejun, sau iaurt cu pufuleti, sau fructe.
- daca mi se mai facea foame pana ma culcam, beam 2 pahare de apa, fortat, ceea ce-mi taia din pofta, sau daca nu reuseam as, a mai mancam un fruct si mai beam apa.

6 răspunsuri:
| maryangelll a răspuns:

Cu foaaaaaaaarte multa ambitie ca diete si solutii gasesti la tot coltul. Bafta!

| AndrewBa a răspuns:

Tai din burta T_T

| MadalinNedelcu a răspuns:

Eu am slabit de la 74 la 69 in vreo 10 zile, deci acum depinde de la caz la caz. Chiar mancam in fiecare zi dulciuri, vizitam aproape zilnic KFC, Mc si alte prostii dar totusi am slabit. Asa ca, acum variaza de la om la om...

| simplej explică:

Intreb pentru ca mi se pare ca dureaza prea mult. Tin regim si fac sport de vara trecuta si abia daca am slabit 8 kg pana in prezent, nu prea vad rezultate.

| yssaa a răspuns:

Incearca dieta Mayo si fa mult sport!

| FollowYourDreamss a răspuns:

Pai mergi la un nutritionisthappy sau cauti o cura de slabire de pe net pe baza grupei sanguine si sport mult

Întrebări similare