| leny a întrebat:

Se pot scoate tatuajele permanente fara sa ramana semne? daca da, unde anume?

Răspuns Câştigător
| Irina a răspuns:

Da se pot scoate, conditia e sa nu fie verzi sau nu stiu ce culori mai vii. Cele simple, negre de exemplu, ies la cateva sedinte cu laser. E ceva mai costisitor.

5 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Gandeste logic: daca sunt "tatuaje permanente" clar nu se mai scot. Daca vrei sa scapi de unul, trebuia sa te gandesti dinainte de a ti-l face, asa se intampla in multe cazuri, multi o fac doar de dragul de a incerca experienta, dar daca tatuajul ăla nu are nicio semnificatie si n-a fost facut cu un motiv anume, te plictisesti de el si in scurt timp te obsedeaza ideea ca iti invadeaza corpul, incepi sa il percepi ca pe un defect fizic (o spun pentru ca mi s-a intamplat). Deci da oameni buni, ganditi-va bine inainte de a face pasul ăsta! Si ca sa dau un raspuns, da, totusi, intr-o oarecare masura se pot scoate tatuajele permanente, nu stiu sigur daca exista si la noi in tara un astfel de loc, dar o cunostinta din SUA a reusit sa "scape" de un tatuaj la un fel de clinica specializata; ce e cert e ca are infinite dezavantaje: costa foooarte mult, e mult mai dureros decat tatuarea in sine, se face in multe sedinte (la fiecare sedinta se scoate cate o culoare) si locul unde a fost tatuajul nu mai este ca inainte...aici ma refer la faptul ca pigmentul pielii poate ramane mai decolorat, pot aparea infectii, etc.; Deci nu e convenabil...
O alta varianta ar fi tatuarea semi-permanenta pentru cei care chiar vor sa incerce dar nu sunt siguri pe ei... tatuajul se indeparteaza in 5 ani, nu este nici mai mult, nici mai putin dureros decat tatuajul permanent. Succes! Pa-pa!

| Vizitiul a răspuns:

Eu te sfatuiesc in constiinta de cauza, am incercat sa-mi scot un tatuaj de pe gat piept si am reusit, dar ramane cicatrice..acum regret ca am incercat sa scap de el.

| ariana_5123 a răspuns:

Buna.Cu siguranta nu si eu am vrut sa imi scot unu si am incercat la cele mai renumite saloane dar inzadar.

| cucubau1992 a răspuns:

laughing) Da, se poate scoate in timp exista o crema de scoatere a tusului din piele, e mai ieftin pe moment, dar dureaza 1 an, 2 pana iasa de tot, fara sa ramana cicatrice. Cu laser raman cicatrici si poti face si infectii.

| madyyy18 a răspuns:

Poti, dar raman semne destul de nasoale vezi pe OKAZII.RO ca iti arata acolo o solutii sau nu stiu ce este aia, oricum e de vanzare, dar nu te sfatuiesc. Am si eu 3, dar decat sa raman cu pete din alea pe mine, mai bine nu.