Din decembrie? pai este destul de mult timp de atunci. pentru un par sanatos si frumos cel mai recomandat este sa iti tai din varfuri la o luna, 2 cm( nu moare nimeni pentru 2 cm) dar daca chiar asa te doare inima( stiu cum este) macar la 3 luni ia-ti varfurile k se despik din ce in ce mai rau daca deja au inceput. sfatul meu este sa iti iei din varfuri putin si apoi sa il intreti, fol o masca cv. la mine merge perfect daca imi iau din varfuri macar la 3 luni si apoi aplic o masca din ulei de masline, galbenus de ou si putina zeama de lamaie. sper sa reusesti cumva
Un adevarat test in legatura cu taiatul varfurilor la 2-3 luni deoarece parul meu nu a fost niciodata lung, e mediu, orientativ cam pana in zona pieptului.Ma gandesc c-o fi de vina si apa, ai mei au un dispozitiv de dedurizare bazat pe sare.pana la urma nu voi putea sa-mi imbaiez parul cu apa minerala. Iar cu mastile din comert, nu prea functioneaza.O sa incerc si varianta naturista.Multumesc.
Si al meu este la fel de lung acum. dar daca il tund asa cum ti-am zis imi creste foarte repede inapoi si da, este posibil sa fie si de la apa oricum sper sa rezolvi