Iti recomand Elseve de la L'oreal Paris cu uleiuri extraorfinare si de asemenea si balsamul. Si eu aveam par uscat si electrizat dar am folosit gama de la Elseve si parul e stralucitor si frumos. Parul se poate electriza si daca il usuci cu feonul si peria, lasa-l sa se usuce singur. Daca ai parul scurt parul poate sta mai valvoi deci poate fi si asta un factor. Succes!
Nu il usuc niciodata cu feonul si totusi sta ca si electrizat. am parul lung aproape de mijloc, o sa incerc multumesc!
Tipa are parul indreptat acolo... eu iti sugerez sa aplici sampon si balsam pentru par uscat sau chiar deteriorat,recomand garnier goodbye damage. Eu il folosesc si e bun. Aplica de asemenea un produs pe baza de silicon, asta doar pe varfuri, repet doar pe varfuri, deoarece il poti ingrasa aplicand pe tot parul. Recomand:syoss-shine-sealling fluid, pe parul curat si umed.Contine o multime de uleiuri, care il hranesc si il aranjeaza frumos, eliminand aspectul infoiat. De asemenea il folosesc. Sper sa te ajute raspunsul.
AnoAnonima0 întreabă:
fancullo întreabă: