Fa cat de multe abdomene poti in fiecare zi, dupa 2-3 saptamana o sa inceapa sa se vada rezultatele.
Cele mai bune sunt abdomenele incearca sa o iei incetul cu incetul prima oara faci cate 10 apoi mai adaugi treptat cat poti tu bafta
Doar cateva exercitii simple pentru abdomen...cauta pe net sh vei gasi fff multe exercitii care sunt fff bune
1. Fa sport (30 minute/pe zi abdomene dupa fiecare masa)
2. Mananca regulat (nu mai tarziu de ora 18)
3. Incerca ceva care iti tine de foame (asa nu o sa simti nevoia sa tot bagi in gura)
4. Incerca sa renunti la ciocolata. Incerca ciocolata negra (e recomandata in cura de slabire).
5. Daca simti nevoia de dulce incerca glucoza (e la fel de dulce).
Crede.ma ca si eu am problema asta am inceput sa fac abdomene si eu cate 50 pe zi dar pe reprize eu una nu vad nici o diferenta.am ceva timp.si degeaba asta e dar cel mai aiurea e ca o sa vina vara si se vede foarte aiurea.dar asta e
Fetelor... facand abdomene nu arzi grasimea de pe abdomen ci lucrezi muschii abdominali. Ia ganditi-va, cand faceti acea miscare de flexare, trageti cu muschii sau cu grasimea? Chiar sunteti toate blonde?
Renunta la obiceiurile alimentare proaste (nu stau sa insir, gasesti prin raspunsurile mele) si fa sport (alergat, bicicleta, coarda, sex etc.)
Succes la abdomene. Sa stiti ca va nenorociti coloana la nivel lombar de la zeci si sute de abdomene care, inca o data spun: NU ARD GRASIMEA!
Fashionista, tin sa te corectez:
1. De acord cu sportul, nu si cu abdomenele.
2. Nu neaparat ora 18, ca nu stii la ce ora se culca. Ideal e sa mananci cu maxim 3 ore inainte de culcare.
3. Mese mici si modeste. 5-6 pe zi. In loc de una copioasa care crezi ca o sa te tina 6 ore.
4. Aici te contrazici singura. Iar ciocolata... nu slabeste.
5. Tabletele de glucoza? Bleah... alea numai dulci nu sunt.
Daca vrei ceva dulce mananca fructe.
DaciaRomania întreabă: