| parky23 a întrebat:

Sfaturi va rog pentru niste masti naturiste ce se pot face si acasa. pentru par degradat si deteriorat de la placa. Am parul lung si am asteptat atata pentru ca sa creasca si mi-e mila si nu vreau sa-l tai. si vreau niste retete de masti pentru par ce se pot face acasa. Please Help! Tnx a lot! >:d

1 răspuns:
| MariaMonica a răspuns:

Uite ce iti recomand eu, adica asta folosesc pentru ca si eu mai utilizez placa de par: Masca de par Carota ( De la Kallos ) Carota este indicat pentru par gras, prevenind spalarea frecventa.Este un produs regenerant pentru par pe baza de ulei de in si morcovi, bogat in substante nutritive: vitamine, acizi organici si saruri minerale.

Am inceput o a doua cutie pentru ca e pur si simplu extraordinara.Se aplica dupa clatirea parului ( iti recomand sa il si stergi putin, pentru a nu iti curge apa din elhee hee ) Dupa aplicare iti prinzi parul intr-un coc sau il strangi cum iti vine tie mai usor.Stai jumatate de ora maxim pentru un efect mult mai bun big grin

Daca nu ai parul neaparat gras poti incerca tot din gama asta de masti Kallos, depinde ce tip de par ai :*