Este bun pentru masaj, relaxare. Iar daca vorbim de slabit, in caz daca pe langa folosirea acestui aparat mai faci miscare si mananci sanatos, atunci da, vei slabi. In orice caz iti va da un tonus mai bun, vei avea o piele mai frumoasa, mai intinsa, vei scapa partial de celulita, daca o ai, si te vei simti relaxata, vei fi mai plina de viata. Dar daca nu te dau banii afara din casa, atunci e mai bine sa nu te grabesti. Adica este un aparat bun, util la casa omului, dar exista si altele mai bune. Succes!
Nu stiu cat de bun este, dar eu am de vanzare un aparat asemanator si mult mai ieftin. Pentru detalii trimte-mi un mesaj.
Eu il am.Si-ti recomand sa-l iei.Arata bine, mict, poti sa -l iei oriunde vrei.Practic si daca vb. despre efectele pe carele face sunt ft. bune! Ti-l recomand!
Eu mi l-am luat din selgros la 203lei+prosop, ieri, fara sa mai astept pana dupa 1 februarie. mama mea si-a cumparat de la top-shop si l-a asteptat 1 luna, platind si 17 lei taxe postale. l-am incercat pe al ei si este minunat. chiar daca poate nu voi slabi si nici nu voi avea "patratele" dupa utilizarea lui, dar macar masajul merita toti banii.
Eu personal nu am insa are bunicul meu si l'am folosit si eu. Este chiar bun daca vrei un masaj
Si-a cumparat matusa mea sa stii si chiar a dat rezultate.nu stiu sa-ti spun in cat timp sau alte chestii.sincer iti spun ca poti sa-l iei cu incredere si sa nu ai nici o ezitare.va functiona. cel putin la matusa mea a functionat. daca iti cumperi relax & tone te rog frumos sa ma contactezi si sa-mi spui daca ai avut parte de succes