anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si a facut cineva tratament cu keratina?
Daca da, imi puteti spune cum sta treaba cu tratamentul asta?

3 răspunsuri:
| Marian9978 a răspuns:

E o procedură puțin complicată, nu știu sigur cât ține dar știu si ca are reactii adverselaughing

| Daniela324 a răspuns:

O colega de a mea a facut un fel de tratament cu Keratina dar pe baza de sampon si a fost destul de multumita, dar uni pot avea si reactii adverse.

| Delcatty a răspuns:

Nu mi-am facut, dar am fost interesata sa imi fac, dat fiind faptul ca am un par foarte ondulat care nu imi place.
O sa iti descriu ce implica.
Exista mai multe tipuri de tratamente: brazilian keratin sau japanese keratin.
De-obicei, brazilian este preferat. Japanese foloseste substante bazata pe soda caustica, iar Brazilian se bazeaza pe proteine naturale. Foloseste Japanese daca vrei ca indreptarea sa fie permanenta, in ciuda faptului ca parul poate fi afectat, iar Brazilian daca cauti un tratament pentru regenerarea acestuia si, concomitent, indreptarea. Cel din urma dureaza vreo trei luni, dupa procedeul trebuie reluat, dar se va prelungi durata efectului, din fericire.
Daca mergi la un salon, stilistii te vor consilia in functie de tipul parului tau ce fel de indreptare sa aplici.
La salon, vei fi spalata cu un sampon profesional, iar, dupa, iti va aplicata keratina. Durata difera in functie de lungimea parului. Media e de jumatate de ora, iar procedeul in total 2-4 ore.
Daca te-ai vopsit acum, asteapta trei saptamani pana sa recurgi la acest tratament.
Nu apela la tratamentul acesta daca esti insarcinata. Mirosul te va incomoda foarte tare.
Alege un tratament fara formaldehida deoarece creste riscul de a face cancer. Exista si variante fara formaldehida. Intreaba-ti stilistul.
Dupa ce se termina cu keratina, se va folosi o placa de par ca sa se imprime bine in fir. Dupa, te vei spala cu un sampon fara sulfati abia dupa 3-4 zile. In acest timp, lasa-ti parul liber, nu il indrepta, coafa sau prinde in coada.