| Patty_8050 a întrebat:

Si-a vindecat cineva acneea in urma vizitei la dermatolog? Planuiesc sa merg, dar vreau sa stiu daca a mai fost cineva cu acnee agresiva si a vazut rezultate. O am din clasa a 5-a, trec a 10-a acum si deja nu mai suport laughing O perioada a fost ok, dar acum a reaparut. Fac si laser de ceva timp, dar nu vad rezultate care sa imi placa. Am luat si antibiotice, la sfatul medicului bineinteles, dar tot ma simt extrem de complexata. Imi e frica ca dupa ce imi scoate punctele albe si negre sa nu se agraveze. Sfaturi? big grin

13 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Acneea iti apare si iti dispare. Esti in crestere. E normal. Mergi la doctor. Bafta!

| Niiiicu a răspuns:

Buna,sfatul meu este sa nu mai fi complexata deoarece eu nu cred ca esti urata si apoi mai mult conteaza frumusetea sufleteasca decat cea fizica iar multa lume pe cea sufleteasca pune pret, iti vor trece de la sine insa poti incerca sa pui miere pe fata sau castrravete sau albus batut spuma bine, numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut ceva destul de urat, si eu ma simteam complexat de asta, au inceput pe undeva pe la 13 ani si pana pe la 16 jumatate am avut chiar ceva destul de urat, am incercat diverse fara sa ma duc la medicul dermatolog gen masti pentru exfoliere, masti cu argila, Zineryt, ceva creme mentolate care ma disperau cand le puneam pe fata, ceva pastile, nu au avut prea mare efect.

am fost pe la 15 ani si mi-a dat niste medicamente foarte tari pentru organism, mi se exfolia tenul mereu si se usca(numai coji), pastilele astea aveau foarte multe efecte adverse, ceva efecte minore le-am simtit si eu...am urmat tratamentul asta 6 luni si am scapat de 80% din ele...mai am si acum cateva care mai apar dar foarte putine, unele au mai disparut si singure.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skinoren se numea prima crema aceea mentolata, ma ustura cand o puneam pe fata, nu a fost buna de nimic...
nu imi mai aduc aminte cum se numeau acele pastile care m-au ajutat dar au fost forte bune dar au si multe efecte adverse posibile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2296 Roaccutane am avut ultima data, mi-am amintit... uite prospectul, cremele sunt cam degeaba pentru ca au efect decat la suprafata(care au)...

| Senyorul a răspuns:

Foloseste brevoxyl vreo 3 saptamani ca iti ajunge si daca nu la dermatolog

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Eu am fost la foarte multi doctori dermatologi, dar fara succes si am cheltuit f foarte multi bani.
Totusi am gasit un doctor bun, care mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
In cateva zile de utilizare, deja efectele au inceput sa apara, tenul era mai curat vizibil, acnee si punctele negre a inceput sa usuce.
Dupa o perioada daca folosire, am reusit sa scap cu ajutorul cremelor, de toata acnee complet.
Din ce mi-a zis doctorul, uleiul de arbore de ceai(tea tree) este foarte puternic in lupta cu acneea……. Si este dovedit ca 5% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) este echivalent cu 5% benzoyl peroxid.
Diferenta mare este ca uleiul de arbore de ceai are foarte putine efecte adverse in comparatie cu benzoyl peroxid care provoaca foarte multe efecte adverse.

Iti recomand produsele, pe mine m-au scapat complet de acnee.

| MsBeatrice a răspuns:

Buna eu am avut o mica acnee ca sa spun asa eu te sfatuiesc sa te speli cu sapun pe fata in fiecare zi si seara daca poti si eu am o crema care ma dau in fiecare zi brevoxyl se numeste si este fb adica pe mine chiar ma ajuta. Funda?

| Patty_8050 explică:

Am incercat de toate, si Brevoxyl, acum folosesc Neopreol (cred ca asa se cheama) si e singura care mai are efect cat de cat. Am folosit si Bioderma si Zynerit, toate cele, recomandate de medic. As vrea sa stiu totusi daca a fost cineva la dermatolog si i-a tratat-o calumea big grin ^^

| tagg a răspuns:

Eu am probleme de un an, cac imi scobeam cosurile in ora de mate, de o saptamana mi-am cumparat dintr-un magazin naturist o solutie de dezinfectare " dermogent " si o crema; pentru mine a avut un efect foarte bun si rapid...inainte am mai incercat si alte creme de la yvesrocher, avon, dar nu au functionat ...eu sunt foarte multumita. sper ca te-am ajutat

P.S.: cu solutia ma dezinfectam iar apoi ma dadeam cu crema (asta seara ) te pup si spar sa-ti treaca, caci stiu cum e!

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Iti spun eu ...nu te duce la dermatolog, prietena mea cea mai buna a fost si timp de o saptamana intreaga a avut fata umflata si rosie, iar dupa o luna fata ii era mai plina de cosuri ca niciodata.incearca sa nu le storci si sa te dai pe fata curata cu ceai de musetel, iar mai apoi cu Zineryt o solutie ce se poate gasi la farmacie.e foarte buna, am folosit-o si eu....si eu aveam fata plina de cosuri

| PapioaneMario a răspuns:

Incearca tratamentul cu Retin A. daca nu ai facut asta deja.