| d.d.d. a întrebat:

Si eu am banchetul pentru sfarsit de clasa a 8-a curand big grin.Am o rochita negru cu rosu,[nu rochita e problema ], insa nu stiu cum sa ma coafez[nu stiu cumsa-i spun doamnei de la coafor sa ma oafeze ]. va rog un pic de ajutor. Multumesc

Răspuns Câştigător
| ellai a răspuns:

Depinde cum iti place tie sau cat de lung ai parul.
daca vrei sa pari mai eleganta poti sa ti-l ondulezi.sau poti sa ti-l prinzi intr-un coc, si sa lasi niste suvite sa atarne.sunt sigura k o sa arati minunatwinking

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de lungimea parului... daca e lung parerea mea e ca o impletitura in spic cu cateva flori rosii presarate in par ar arata foarte bine si foarte tineresc.Nu uita ca trebuie sa itit placa tie si sa fii putin naturala(tineresc dar nu prea matur)!

| d.d.d. explică:

Cum pot sa sterg intrebarea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai la moda acum e ceva simplu si sa nu te prinzi si eu am banchetul tot acum ti-l faci carliontat si gata simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am banchet pentru sfarsit de clasa a opta si am aceeasi problema chiar nu stiu cum sa ma coafez...sad caut pe net tot mai multe idei pana cand voi gasi una care sa imi placa poti incerca si u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta, dar avand in vedere ca nu sunt obisnuita sa port parul pe spate si mi se pare super incomod m-am gandit sa-mi fac un fel de coc rebel cu varfurile suvitelor iesite...nu e genul de coafura care sa ma maturizeze. Cat despre bucle, tocmai pentru ca sunt la moda vor fi purtate de catre toata lumea... tu vrei sa fi speciala nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt HairStylist. Stiu problema tuturor fetelor ce se apropie cu pasi repezi de banchet.si cred ca cea mai potrivita coafura ar fi aceasta : De la urechi. faci 2 codite spic subtiri. [sau 3 depinde de parerea fiecaruia] si in partea stanga si in partea dreapta. iar cu parul de pe spate sa iti faci ceva. sa iti dai suvitele una peste alta. si cu varfurile pot fi asezate asimetric... ca niste tepi! happy. La fel un breton asimetric ar cadea super frumos![acum depinde si ce ai inteles tu din asta. si cum este fata ta happy ] Bafta! sper sa ai un banchet cat mai frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatzie ca si tine...in 2 zile am banhcetul si nu stiu cum sa ma coafez.am parul lung si blond. daca ma poate ajuta cineva, multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.ai putea sa iti faci...parul.cret.pe bigudiuriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi si tu cum iti sta mai bine! dar te sfatuiesk sa iti faci cok pentru ca este cald si o sa-ti fie si tie mai bine!~! parerea mea!kiss

| Madalina_2740 a răspuns:

Si eu am banchetul anul acesta si m-am gandit sa imi fc o freza foarte faina dupa anahi ca imi place f mult si ia-ti si u dupa o vedeta care iti place si vz alege parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.pe 27 mai am banchet. dar imi fac niste bucle superbe si atat

| danyeladida a răspuns:

Cret