| d.d.d. a întrebat:

Si eu am banchetul pentru sfarsit de clasa a 8-a curand big grin.Am o rochita negru cu rosu,[nu rochita e problema ], insa nu stiu cum sa ma coafez[nu stiu cumsa-i spun doamnei de la coafor sa ma oafeze ]. va rog un pic de ajutor. Multumesc

Răspuns Câştigător
| ellai a răspuns:

Depinde cum iti place tie sau cat de lung ai parul.
daca vrei sa pari mai eleganta poti sa ti-l ondulezi.sau poti sa ti-l prinzi intr-un coc, si sa lasi niste suvite sa atarne.sunt sigura k o sa arati minunatwinking

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta, dar avand in vedere ca nu sunt obisnuita sa port parul pe spate si mi se pare super incomod m-am gandit sa-mi fac un fel de coc rebel cu varfurile suvitelor iesite...nu e genul de coafura care sa ma maturizeze. Cat despre bucle, tocmai pentru ca sunt la moda vor fi purtate de catre toata lumea... tu vrei sa fi speciala nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt HairStylist. Stiu problema tuturor fetelor ce se apropie cu pasi repezi de banchet.si cred ca cea mai potrivita coafura ar fi aceasta : De la urechi. faci 2 codite spic subtiri. [sau 3 depinde de parerea fiecaruia] si in partea stanga si in partea dreapta. iar cu parul de pe spate sa iti faci ceva. sa iti dai suvitele una peste alta. si cu varfurile pot fi asezate asimetric... ca niste tepi! happy. La fel un breton asimetric ar cadea super frumos![acum depinde si ce ai inteles tu din asta. si cum este fata ta happy ] Bafta! sper sa ai un banchet cat mai frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatzie ca si tine...in 2 zile am banhcetul si nu stiu cum sa ma coafez.am parul lung si blond. daca ma poate ajuta cineva, multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.ai putea sa iti faci...parul.cret.pe bigudiuriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi si tu cum iti sta mai bine! dar te sfatuiesk sa iti faci cok pentru ca este cald si o sa-ti fie si tie mai bine!~! parerea mea!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.pe 27 mai am banchet. dar imi fac niste bucle superbe si atat

| Madalina_2740 a răspuns:

Si eu am banchetul anul acesta si m-am gandit sa imi fc o freza foarte faina dupa anahi ca imi place f mult si ia-ti si u dupa o vedeta care iti place si vz alege parerea mea

| brendy a răspuns:

Da

| brendy a răspuns:

Draga mea poti sa ii ceri doamnei de la coafor sa iti faca bucle cu par drept.Este elegant se poarta si cred ca ar merge foarte bine la rochita ta, iar daca iti mai iei si o panblica sau mai bine o clama mai mare in forma de floare, ar da mult mai bine. Ser sa iei o decizie buna.

| danyeladida a răspuns:

Cret

| Rallush a răspuns:

Oricare ar fi marimea parului tau, buclele se poarta sezonul acesta! logic depinde si de forma fetei tale... poti sa ceri si sfatul coafezei! Important este sa te simti bine in pielea ta!

Distractie placuta!

| milly1998 a răspuns:

Fatzi un coc superb sin codite impleteite...kisskisskiss...iti va sta superb

| ada4all a răspuns:

Niste bucle lejere cred eu ca te-ar avabtajawinking