Nu poti sta cu cineva 7 luni de zile sa te pui seara in pat cu gandul de a-l uita si a doua zi de dimineata sa il uiti.Si mai ales daca intamplarea va mai scoate din cand in cand unul in fata altuia.Trebuie sa stii doar sa iti controlezi emotiile si bineinteles sa fii pregatita cand o sa il vezi cu alta de mana
Pai pur si simplu nu te mai gandesti la el! cand iti aduci aminte de el, gandeste-te ia sa fac eu altceva si iti pui muzica, deschizi tv-ul, sub nicio forma nu mai vebsti cu el la tel prin mesaje sau pe mess il ignori pe strada si nu mai vbesti cu nimeni despre el!
Buna, pai incearca sa te distrezi mai mult, sa razi mai mereu, sa uiti de probleme.Si daca iti vei gasi si un alt iubit el iti poate alina durerea fiind fericita la actualul iubit nu fostul.
Nu prea ai cum. asa am patit si eu cu prietena mea odata, ea a vrut o pauza... bine'inteles ca eram am2 de'vinadar.
si atunci asa aveam in gand. ca ne vom despartii si ma tot gandeam cum sa fac sa o uit, ce sa fac sa nu imi mai stea incap.
eram terminat, aerian, nu mai aveam chef de nimic, slabisem. etc.
dar pana la urma. ne; am reinpacat si. ne intelegem binisor pentru ca avem niste probleme.
sfatu? daca essti genu de persoana care renunta si sta greu fara el. nu il mai cauta, sterge mesaje, poze tot. ca sa nu iti mai aduci aminte.
te gandesti la lucrurile bune si nu cele rele fara el.
vezi ce prioritati ai in fata fara el...
eu nu le; am putut pune in aplicare pe astea. mi; a fos greu...
poate poti tu
De uitat il vei uita dar nu peste noapte.Trebuie sa nu te gandesti la el in primul rand si in al doilea rand daca vei avea ocupatie ai sa il uiti, iesi cu fetele sau fa ceva care sa nu te lase sa te gandesti la el prea mult.Asta va dura pana va aparea primul baiat si iti va lua mintile ai sa uiti de fostul, numai bine si mult succes.
Nu tine poze cu el in pc sau orice fel de amintiri.Iesi cu pr tale si distreazate
Pune melodiile triste undeva in "fundul"calculatorului sa nu dai de ele in urmatoarele 2, 3 saptamana.
Pur si simplu uital. Daca ai vointa o vei face.Si poate cu okzia asta iti kuti altul care sa te merite
bft
Nu vei putea sa-l uiti complet si foarte repede fiindca sigur il vei mai intalni. Incearca sa iti ocupi timpul in care erai cu el cu altceva care sa te capaciteze; cand iti amintesti de el nu te lasa coplesita de emotii si amintiri, ci incearca sa iti schimbi gandul cu altceva, cauta noi prieteni cu care sa ai preocupari diverse.
Asa a fost sa fie, nu are rost sa suferi pentru o cauza pierduta, viata merge inainte si poate pe viitor vei avea surpriza sa gasesti omul potrivit inimii tale.Sunt sigura ca vei uita acest episod dureros din viata ta.Bafta!
Pai eu iti spun cum am facut eu.;-). M-a ajutat o prietena! Am rugat-o sa ma ajute sa ii gasesc defectele! Si apoi nu am mai simtit mai nimic pentru el...fiindca i-am gasit tot felul de defecte...Ps! inca nu mi-am revenit complet!:-D