| dmm a întrebat:

Si prietena mea vrea sa ii fac manichiura french, dar toata unghia rosu aprins si in varf alb.se mai numeste si aia manichiura french? si daca mi-ati putea spune cat creste unghia in 1 luna jum-2 luni? mi-am luat de la farmec o lotiune tratament pentru intarirea unghiilor cu vit b5, ati folosit-o va ajuta cu ceva? si ti se intaresc de la ea? funda

Răspuns Câştigător
| bambolina07 a răspuns:

Da unghia se intareste de la acest tratament b5 dar mare grija sa nu ajungi cu tratamentul pana la cuticula pentru ca o usuca, daca totusi ai ajuns pana la cuticula incearca sa folosesti ulei de cuticule sau putin ulei normal pentru a le hidrata.ca sa aiba un efect vizibil acest tratamnet recomand ca timp de 2 saptamani sau o saptamana cat folosesti tratamentul sa nu te dai cu oja! IN medie unghiile la maini cresc 3 mm pe luna acum si depinde de cat de mult sunt folosite mainile iar la picioare doar 1 mm. Sper k ti-am fost de ajutor

3 răspunsuri:
| alle332 a răspuns:

Da se numeste tot french si da se intaresc de la ea am cumarat si eu si se intaresc bine se rup cu greu si la unghiera

| BruneTTe a răspuns:

Tot french e, nu conteaza culorile.
Si de tratamentul de la Farmec. il am si eu si e chiar foarte, foarte bun. Dupa ce am avut unghii false m-am tot dat cu el de 2 ori pe zi si se vedeau clar diferentele. E important totusi sa iti dai inainte cu ulei de cuticule pe cuticule ca sa nu le atace Farmec-ul. ca le creste si pe ele si sigur nu vrei asta.

| Ramonaaaa a răspuns:

Manichiura french este cea cu alb in varf si lac de unghii,mai exact cea clasica. Celelalte idei gen rosu,roz, violet in varf si alte de astea sunt doar "adaptari" ca sa zic asa ale manichiurii french.
Lacurile alea de la Farmec pentru intarire si stimularea cresterii unghiilor nu sunt bune de nimic, oricum.Stiu pentru ca am avut si eu oh go on.