anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si sa inventat si minunea care acopera petele si pistruii de la prima aplicare, si cearcanele care nu sunt foarte vizibile. Si culmea, 20 lei >:. Minunea se numeste all day wear, by trendy. Se gaseste la orice magazin de cosmetice. Si ca sa fie si o intrebare, voi ce fond de ten folositi daca aveti tenul cu probleme?

9 răspunsuri:
| Florentina_7104 a răspuns:

Tu vorbesti serios? pai eu am luat fonduri cde ten de 80 de lei de la firme consacrate care nu imi acopereau complet pistruii si asta de 20 crezi ca poate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat ca este un fond de ten, si poate aveti norocul sa il gasiti si la 16 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Florentina, da scumpo. Foloseste o prietena, ea a aflat de el de la o tipa care are pete. Si uite asa a inceput nebunia.
Si sa o zic si eu sincer, tipa care mi-a zis mie de acest fnd a incercat orice fond de ten, pana si fdt care costa in jur de 100 roni, ca sa observe ca este minunat daca ai tenul fara imperfectiuni.
Eu iti sugerez sa'l incerci si sa imi spui parerea, oricum este foarte accesibil ca pret. Iar acoperirea este undeva intre medie si mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce fdt e asta? cum se numeste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

All day wear by trendy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi poti spune unde il pot gasi?big grinsau sa imi trimiti pe googlebig grincaci eu nu am gasit>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc all day wear de la trendy si chiar iti acopera f bine cearcanele, eu am 16 ani si ma dau cu fond de ten de un an, este f bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu, folosec tot all day wear.e printre cele mai bune.Am mai folosit si de la avon. da nu sunt cine stie ce...tot asta e mai bun.

| anonim66 a răspuns:

Si eu folo acest fond d ten si e bun si ieftin happy