Daca esti minor si ai pana in 18 ani, atunci este nromal.
Daca ai peste 18 ani, ar trebui sa fii capabil sa-ti alegi singur si doar sa ceri o parere mamei.
Ha ha
Wow, pe Violleta2022 a imbracato mama pana la 18 ani.
Unele comenteaza si cand esti adult, desi te imbraci decent.They'll never learn. ))
Nu trebuie sa o iei asa!
de exemplu ii poti cere o parare daca iti sta bine, daca combinatia de culori este potrivita, dar decizia finala o iei tu.
De ce trebuie să decidă alta persoana, fie ea și apropiata ce să porți și cum, cum să arăți, etc.
În viata ești propriul arbitru, dacă un părinte își îmbracă copilul cum vrea și copilul are deja o anumita vârsta 18+= deja nu este ok.
Dacă copilul are 11 ani, poate merge perfect.
Un sfat ajuta, în rest, fiecare sa poarte ce vrea și crede ca îl avantajează.
Unele mame sunt super încăpățânate și nu doar când ai 11 ani...și mai târziu:-((
De înțeles că îți vrea binele, dar ajungi la o anumita vârsta în care trebuie sa ii explici că ție îți place un anumit stil, ca te poți descurca și singur.
As purta rochie, probabil ceva foarte cuminte, in niciun caz mini, stramta, mulata. O rochie placuta estetic si ca realizare, din materiale bune, dar in culori batranesti: maro, un verde urat, indigo, gri.
Dar din fericire am crescut si imi cumpar singura hainele care ma fac sa ma simt bine atunci cand le port si care sunt destul de diferite si de ale ei si de ale mele din generala, cel putin pentru ca nu cad de pe mine.
anonim_4396 întreabă:
009 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: