Pai sa iti pui caciulita, pentru ca acum iarna se poarta caciulitele, deci ai un bonus. Iar asa vara nu stiu poarta un baticut cu multe culori, o sa arati si frumos si nu mai ai problema asta. Sau mai poti purta bentita e si ea foarte frumoasa si alceva ar mai fi sa porti acele urechiuse cu puf sunt si caluroase si sta si pe urechi.Am incercat sa iti fiu putin de ajutor. Sper sa fiunctoneze.(astept fundita )
Nu e nimic rau sa ai urechile clapauge cine te place te place si cu urechi de dumbo.si eu le am la fel si mereu imi port parul prins in coada(urechile la vedere). incearca sa nu le mai vezi ca pe un defect. poarta caciula vara palarie, sapca, iar inauntru poarta ceva ce distrage atentia de la urechile de elefant, un latisor, bratara o bluza cu imprimeu complicat.si daca nu vrei ca urechile sa ti iasa in evidenta nu mai purta cercei sa poarta ceva mai mici. sper ca te am ajutat. un an nou fericit in acceptarea urechilor clapauge
Incearca o noua tunsoare-tunde-te mai scurt in dreptul urechilor, sau chiar bob (in fata mai lung, sa acopere urechile, iar in spate mai scurt); succes!