| XNicooxp a întrebat:

Solutie pentu eliminarea punctelor negre de pe fata? ( experienta personala)?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa bei multa apa si eu imi fac si un scrub din tarate si bicarbonat de sodiu. Stai la aburi si apoi freci zonele afectate cu acest amestesc. cam o data pe saptamana.
Ai grija si sa-ti cureti tenul in fiecare seara cu un gel de curatare ca sa eviti acumularea de sebum care de fapt rezulta in cosuri si puncte negre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa folosesti niste plasturi pentru extragerea lor sau sa mergi la o cosmeticiana priceputa.

Gasesti aici un review la niste plasturi :
http://dragonfly-accessories.blogspot.ro/......funda.html

Daca punctele tale negre sunt mult prea mici acei plasturi ar putea sa fie ineficienti in cazul tau, la mine asa s-a intamplat. :))

Aplicarea unor plasturi nu este suficienta ca porii sa fie curati si scrub-urile nu fac nimic doar indeparteaza partea oxidata a punctului negru ( " capul " ) dar restul ramane inauntru si se oxideaza iar. Trebuie sa folosesti un exfoliant chimic bine formulat ca sa le tratezi si previ.

Eu folosesc lotiunea exfolianta bha 2% de la paula's choice
http://www.paulaschoice.ro/skin-perfecting-2-bha-lotion-exfoliant.html

Eu am luat crema asta de 1/8 martie, aveau promotie 15% la depasirea comenzii de 150 de lei ( ceva de genul fata de promotia actuala care e pentru comnezi de peste 350 lei ) si mai dadeau si un ser antioxidant concentrat in varianta mini. Daca nu te grabesti iti sugerez sa-ti iei cand e o promotie mai faina la ei, aboneaza-te la newsletter.

Acestea sunt beneficiile bha-ului :

- amelioreaza si previne aparitia punctelor albe, negre si de grasime
- indeparteaza excesul de sebum din pori si reduce numarul de pustule care se formeaza in mod normal pe ten
- imbunatateste aspectul pielii
- stimuleaza productia de colagen si amelioreaza ridurile fine
- amelioreaza petele si cicatricile post acnee, dupa cel putin 6 luni de folosire
- are efect anti-inflamator si antibacterian usor
- ingredientele aplicate pe un ten exfoliat zilnic patrund in piele mai usor si mai repede datorita indepartarii stratului superficial de celule moarte

| KatrinaHartman a răspuns:

Masca aceea cu carbune

| doarnoidoi1234 a răspuns:

Crema pentru fata