Prefer par lung si negru. Dar depinde de fata la fata. Depinde de forma fetei la fiecare fata in parte. Poate sa imi placa si o fata care nu are parul asa.
Daca as sti c fizionomie ai te as putea ajuta mai mult eu nu iti recomand roscatul pentru ca arata foarte urat dupa cateva saptamani culorile toamnei sunt de la saten pana la blond inchis daca ai pielea mai alba cat despre tunsoare si o femeie cu parul scuurt poate sa atraga un barbat la fel de mult ca o femeie cu parul lung dar daca tunsoarea chiar te avantajaza katie holmes are o tunsoare foarte draguta pixie se numeste dar trebuie sa aia fata mai ovala sau in genul rihannei daca ai fata mai lunguiata opteaza pentru o tunsoare mai jos de umeri
Iti recomnd parul pana la umar.
Si legat de culoarea lui nuantele de saten se adapteaza foarte usor.
Nu iti recomand parul negru pentru ca nu stiu ce ten ai!
xoxo
Parul lung ii inebuneste pe baieti crede-ma. Fetele imi spun sa ma tund dar eu nu o s-o fac pentru ca de multe ori sunt invidioase. Totul este sa fii tu insuti! Sa nu incerci sa pari cineva sau ceva ce nu esti!
Eu prefer sa vad fete cu lungimea si culoarea parului dupa cum le vine bine, in functie de fizionomie, constitutie. Nu pot spune ca-mi plac cele cu par lung sau scurt, blonde, roscate, satene sau brunete, cand fetele isi aleg ceea ce le avantajeaza astfel incat s-arate sexy. Rezultatul conteaza, nu mijloacele folosite.