| Bubuu a întrebat:

>Sondaj-Întrebare DOAR pentru băieţi. Vi se par fetele mai drăguţe cu pistrui? Dar cu aluniţă deasupra buzei superioare? Argumentaţi. Fundiţă!

7 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Alunita deasupra buzei nulaughing Pare prea...pitiponcesc.Ca vezi tu, sunt zeci de pitipoance cu pierce in zona aia si arata ca o alunita...Mie mi s-a acrit de privelisti de genul asta

Pistruii sunt chiar dragutibig grin Mai ales la o tipa roscata. Dau un aer dethinking inocenta sa zicem.

| vikloth a răspuns:

Pistruii sunt nasoli, alunitele... scarboase

| teddi a răspuns:

Pistruii nu mi se par prea atragator in cazul unei fete, alunita deasupra buzei e ceva mai inspiratawinking.

| ombladon a răspuns:

Mie imi plac fetele cu alunita deasupra buzei inferioare laughing

| JohnnyBi a răspuns:

Imi plac fetele roscate, nu si cu pistrui. tipele cu pistrui mi se par...nu imi gasesc cuvantul potrivit (nu e de rau, dar nici de bine). cu alunita, imi plac alunitele in general, nu conteaza unde, daca are e bine. si daca e roscata si are alunite si mai bomba

| sebykes a răspuns:

Dintre aceste doua categorii o prefer pe cea cu alunita deoarece imi place ca o fata sa aiba ten-ul curat si ingrijit. sa aiba grija de ea happy... cel putin mie pistruii sa ai vad pe fata unei fete nu-mi place.

| Plague a răspuns:

Fetele cu pistrui imi plac, sunt dragute. Alunitele...eh, cu astea depinde. Am vazut fete cu alunite care le dadeau un aer sexy, si altele cu alunite care le faceau sa para dezgustatoare. Daca ai pistrui, ai putea sa te vopsesti roscata, arata mult mai bine dupa parerea mea happy. Salve