Daca isi face baie la cap, si asteapta sa se usuce parul se poate face cu placa fara sa se toceasca varfurile.Dar daca nu isi face baie inainte de a se da cu placa, varfurile parului se pot arde.
Buna:*:*:*
ce sa zic placa nu face altceva decat sa.ti,, arda'' parul iar solutiile si cremele nu`s bune de nimk... stai linistita ca am incercat s eu dar in zadar
insa exista si o veste buna! a aparut ct de curand prin saloane o chestie care se numeste EXTENSO. Se aplica ca o vopsea si face parul sa stea drept. Chiar si dupa ce te speli ramane intact, niciun fir rebel nimic, toate firele stau drepte si nemiscate!
Eu zic sa incerce asta ca mi se pare mult mai avantajos si din punct de vedere al banilor
rezista mult mai mult sau daca nu ma insel e permanenet
decat sa dai mereu bani pe solutii creme sau sa.ti cumperi o placa mai bine asa
oricum e alegerea ei
bft
Depinde de ce fel de solutie folosesti. Sunt si sdolutii care nu ard deloc parul ( sau in cel mai rau caz, cum ar fi un par deosebit de sensibil poate afecta parul cam cum afecteaza o vopsea de par - asa mi sa explicat si asa a fost- ). Eu mi-am luat de pe net si m-am facut acasa. E super drept parul meu acum si mai moale(a trecut o luna, dar eu aveam parul undulat doar la varfuri.) insa daca sora ta are parul cret/ondulat de la radacina se va vedea diferenta atunci cand va creste si va arata destul de urat.
Eu cred ca e Ok dar sincera mie mi-ar placea sa-l am cret desi il am drept.Si...acm e la moda sa ti-l faci drept si nu nu cred ca i se strica parul
baby_6790 întreabă: