anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sp si mi va rog cum pot scapa de cearcane.happy am 14 ani si mereu imi apar cearcanesad

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

XComprese cu infuzie de musetel"pliculete",se pune doua pliculete la 200 ml apa clocotita,se acopera vasul,se lasa 15 minute,apoi se inmoaie cateva comprese sterile si se aplica pe zonele afectate"foarte bune pentru cearcane"testate de minehee heelove struck

6 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Dormi mai mult! .eh ar merge si un machiaj specializat. dar cred ca esti prea micuta.

| Filip23 a răspuns:

Cred ca inveti prea mult sau stai prea mult la calculator. Ti-ar prinde bine un bunic, unchi la tara sa il ajuti la treaba in weekend. Daca nu ai posibilitatea, exercitii fizice cel putin 30 min pe zi. Toxinele care se acumuleaza in sistemul nervos ies un pic mai greu!

| andi a răspuns:

Nasol daca la 14 ani ai deja cearcane, odihneste-te mai mult, mai lasa un pic calculatorul si in week-enduri mai mergi si tu in natura, la 14 ani joaca trebuie sa fie prioritara, nu uita de lectiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dormi mai mult.ai nevoie. uite merg la tara maine, la sapat via.esti dispusa? aer.soare,mancare naturala, apa rece de izvor.vino.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai incercat sa te speli pe fata dimineata dupa ce te trezesti? trebuie sa deschizi robinetu, sa iei apa in maini si sa arunci pe fata, numai sa nu faci e jos.

| valyb a răspuns:

E posibil ca sa fie o problema ereditara. Incearca un doctor oftalmolog. La cabinetele de cosmetica poti gasi diverse creme si seruri cu efect de gheata care sa te ajute. Nu recomand produse de larg consum, doar cele profesionale. Si o cosmeticiana poate sa te si sfatuiasca.