| caramel_3029 a întrebat:

Spalatul des pe cap are legatura cu cresterea mai rapida a parului? adica daca ma spal in fiecare zi pe par va creste mai repede, decat daca ma spal odata pe saptamana?

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

DA, spălatul des pe păr ajută la creşterea mai rapidă, dar nu este indicat s-o faci chiar zilnic. Dacă înainte te spălai o dată la 5 zile, să zicem, poţi s-o faci acum la 3 zile. Ca să ai o creştere mai rapidă a părului mergi la mare - umezeala + aerosolii îţi vor accelera creşterea părului. Dacă n-ai cum să ajungi pe litoral, poţi începe o cură cu PABA (para-aminoacidul benzoic), este un supliment alimentar benefic şi cred că ieftin (în Ro). Succes!

6 răspunsuri:
| JjJjH9 a răspuns:

Consider aceasta afirmatie ridicola. parerea mea este ca daca te speli mai des pe cap decat ai avea nevoie, nu vei avea nici o urmare pozitiva, doar parul se va ingrasa mai repede, astfel, matreata se va tine scai dupa tine. parerea mea este ca spalatul nu afecteaza nici cum cresterea parului.

| Azkadella a răspuns:

Trebuie sa te speli pe cap la o perioada bine stabilita.Nu e bine sa iti spel in fiecare zi parul pentru ca se va ingrasa in nbci un caz nu va creste. Daca ai parul gras foloseste un sampon pentru parul gras.Si eu vrea sa imi creasca parul mai repede si nu folosesc produse etc ci doar il spal la 3 zile il pieptan de cateva ori pe zi nu foarte mult pentru ca risc sa il deteriorez si sa il rup nu trag de el si umblu cu grija. Te pup

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Da asa am auzit si eu ca daca te speli des pe cap iti creste parul mai repede. dar nu stiu cat de adevarat este.

Răspuns utilizator avertizat
| thegirl12 a răspuns:

Daca te speli pe cap in fiecare zi, parul tau nu o sa mai fie asa rezistent si in plus podoaba capilara cand vei fi batrana s-ar putea sa nu ai asa mult apr pentru ca va fio slabit parul

| izvordemunte a răspuns:

Nu prea are legatura. Nu e sanatos sa te speli zilnic.