| Sara a întrebat:

Sper ca ati auzit de cura de slabire a Nicoletei Luciu? Ce parere aveti despre ea? Vreau sa va intrebare. daca stiti cumva daca fructele din compot si legumele din supa se mananca? Va rog nu ma descurajati cu fraze gen fa sport (fac sala de mult) sau, nu se merita sa tii cura. Sunt o fire ambitioasa. ast rasp voastre.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bafta iti tin pumnii, sper sa reusesti.Eu cu greu am dat jos 7 kg.in 4 luni dar nu e suficient (nu am folosit nici o cura, doar o alimentatie echilibrata).

auran
| auran a răspuns:

Nu vad de ce nu ai putea tine cura lui Luciu.
Legumele si fructele cat sunt fierte si coapte nu dau nici o reactie, asa ca bafta!

| dulshe a răspuns:

Chiar nu am auzit de eathinking Dar eu cred ca se mananca, deoarece fructele si legumele chiar nu ingrasa, cel mai probabil e asta, doar nu o sa mananci doar zeama.

| giulietta a răspuns:

Din cate stiu eu, Nicoleta Luciu a tinut o cura, printre altele, cu batoanele fibrobar.Insa eu nu ti le recomand. De fapt la o cura de slabire di contra, trebuie sa mananci fructe si legume cat mai multe, indiferent ca sunt fierte sau nu. Oricum, cele fierte 100% nu ingrasa.Bea cel putin 2 litri de apa/zi,(chestia asta cu apa nu e vrajeala, chiar functioneaza), fa mult sport si mananca echilibrat. Iar ultima masa ia-o la ora 19:00. Dupa, consuma doar un fruct sau lichide.Nu incerca sa rabzi foame, pentru ca o sa risti sa-ti strici stomacul.Multa sanatate.

| lia a răspuns:

Nu am auzit nici eu de ea, dar gandeste-te ca organismul tau ca sa poata face fata trebuie sa aiba si ceva consistent. Daca faci si sala, trebuie sa mananci pe langa acele fructe si legume si niste carne, pentru ca daca nu exista, posibilitatea sa te imbolnavesti. In primul rand sanatatea si dupa aceea frumusetea, nu spun ca nu trebuie sa incerci tot felul de curi de slabire dar trebuie sa fii atenta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa tii cura nimanui, renunti la cei trei P si grasimi, bei cam 2, 5 l apa pe zi iar daca faci si sport slabesti si te si mentii apoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se mananca legumele si fructele. si carnita si tot ce e prin supa si compottongue