| Wowhow a întrebat:

Sprancenele mai subtiri si inegale la fete le dau acestora un aspect urat/ciudat? Am vazut asta la cateva colege si nu am stiut ce sa cred.Nu le aveau chiar atat de subtiri(adica nu erau doar o liniuta, dar totusi) si era una pensata mai indepartata putin de nas ca cealalta. Ati vazut si voi astfel de fete? Cum vi s-au parut? Considerati ca e ceva normal, sau ca toate ar trebui sa avem sprancenele aproape perfecte si egale? Multumesc! happy

7 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Din cate am auzit, nimeni nu are sprancene perfect egale, dar daca diferenta e sesizabila e o problema. Sprancenele au ft mare importanta pentru aspectul fetei. Niste sprancene frumoase, ingrije schimba enorm aspectul per total al fetei si adauga expresivitate ochilor.
Nu va pensati singure, cel putin prima data mergeti la cosmetica si folositi creioane/pudra de sprancene pentru a completa locurile unde firele de par lipsesc.

| Wowhow explică (pentru BiuL):

Multumesc de raspuns si de parere! Sunt de acord cu tine happy

| BiuL a răspuns (pentru Wowhow):

N-ai pentru ce big grin

| mat31new a răspuns:

La cat se machiaza fetele ma astept sa aiba sprancenele egale si facut cum trebuie.

| Wowhow explică (pentru mat31new):

Pai si daca nu se machiaza strident ci merg pe un look natural? Ca fetele de liceu happy

| mat31new a răspuns (pentru Wowhow):

Natural :X pai, daca reuseste sa renunte la machiaz atunci sprancenele sa fie egale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sprancenele nu pot fi egale (decat daca stam toata ziua sa ne pensam la ele ). De exemplu si eu am o spranceana mai lunga de cealalta, si pe mine ma enerveaza dar ii mai dau putin cu creionul ca sa para mai lunga. big grin