| R100 a întrebat:

Spuma care nu incarca parul, il face ondulat si il si mentine exista?! happy Incercate de voi happy Eu am parul lung si e ondulat. Folosesc acum de la Londa ( Ultra Strong ) dar nu prea ma multumeste pentru ca fac matreata si il si intareste putin prea tare. Poate o spuma care il increteste si pe langa un fixativ sa mentina onduleul mai usoara ca si textura. Ceva sfaturi?!

Răspuns Câştigător
| FataAmintirilor a răspuns:

Okee astept! spor la cumparaturi!winking

8 răspunsuri:
| FataAmintirilor a răspuns:

Salut! Eu folosesc de multa vreme NIVEA Styling Mousse Volume Sensation 4 extra Strong, sunt f. multumita de rezultat! nu incarca parul si are un miros placut...si eu tot cautam ceva spuma care sa nu intareasca parul tare si spuma asa ma multumeste.Si eu am parul ondulat si cand ma fac cu spuma arata foarte fain pentru ca il face mai cu volum si suvitele ondulate sunt pline de viata! Nu fac matreata de la ea si nu costa mult( eu am cumparat 150 ml cu 8.50 lei) :) sper sa imi asculti sfatul! O zi frumoasa si cat mai racoroasa :)))) aaa uite si un aici cum arata http://www.google.ro/......tp?/imgres

| R100 explică (pentru FataAmintirilor):

Deseara numai bine mers la cumparaturi si cu siguranta o sa ma indrept spre Nivea pentru ca multe produse de la Nivea sunt bune dar chiar de spuma de la Nivea uitasem. Exact de sfaturi de genul asta aveam nevoie ( nu doar exemple ) Multumesc frumos!

| FataAmintirilor a răspuns (pentru R100):

Ma bucur ca te-am putut ajuta! si eu folosesc mai multe produse de la Nivea! fundita?

| R100 explică (pentru R100):

Merg *

O sa primesti fundita daca am sa fiu multumita de sfatul tau tongue Dupa ce o folosesc in seara asta.

Cu drag happy