Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Succes!
Pentru a accelera ritmul de regenerare a unghiilor urmatorul tratament poate face minuni: amestecati 2 lingurite de pudra de argila alba cu 2 lingurite de ulei de masline si strecurati la final si 6 picaturi de ulei esential de levantica. Cu pasta obtinuta, masati usor unghiile si lasati-o timp de cateva minute sa actioneze. Procedura se repeta de trei ori pe saptamana.
Asteapta cam o luna sa le vezi mari si frumoase, ele nu pot creste dintr-o data repede trebuie sa dai timp daca nu graba strica treaba sau cumperi unghii false
Buna! Eu am folosit ulei de ricin. te dai pe toata suprafata unghiiei.Ata nu am luat-o de pe net ci doar am vazut ca ajuta la cresterea parului, a genelor si m-am gandit sa dau si la unghii cresc dar nu asa de repede. Iar pentru intarire pui zeama unei lamai intr-un bol cu apa si tii unghiile vreo 15 minute.
Succes!
Dai cu suc de lamiie si stai cu ele in apa atunci am vazut ca imi cresc mari
Andrea_7051 întreabă:
DaciaRomania întreabă: