| JustAlice a întrebat:

Spuneti-mi o crema/gel de curatare pentru a scapa de cosurile de pe frunte. una buna daca stitihappy. mc

13 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Pentru acneea vulgara, foloseste Zynerit, nu e intocmai placut, da o senzatie de "crispare" fetei, trebuie folosit cu strictete pentru a da rezultate optime... dar pentru a evita aparitia altor cosuri, trebuie sa urmezi pasii importanti si care intra in categoria "must": curatare si ingrijire zilnic! Dimineata si seara! Eu procedam astfel, in urma cu cativa ani, cand inca mai aveam cateva cosuri: ma demachiam cu un demachiant de la farmec, cu musetel, apoi ma spalam pe fata bine-bine, stergeam fata cu un disc imbibat in solutie anti-septica din salvie, pentru cosuri, si apoi foloseam o crema hidratanta, de la Himalaya cred ca asa ii zice, este un tub mic. Functioneaza, cel putin la mine, depinde acum si de tipul de ten pe care il ai. Succes la cat mai multe cosuri... exterminate!

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am scapat cu Zynerit. Il cumperi de la orice farmacie si costa pana in 50 de ron

| Swabia a răspuns:

Incearaca produsele de la Garnier, sunt foarte bune.
http://www.garnier.ro/......trade.aspx

| annda a răspuns:

Zineryt e sfant! big grin

kratos
| kratos a răspuns:

Clerasil?

| Izy a răspuns:

Uite aici cateva detalii http://www.juliet.ro/gel-de-curatare-ivapur/

| danutza a răspuns:

Zinerit...

| zu a răspuns:

Zynerit

| roconverxa a răspuns:

Si eu am avut asa probleme. Inainte de a pune crema curatam fata cu Gerovital plant fluid antiseptic purificator, apoi puneam crema ultra-activa direct pe cos, amandoua sunt din gama Gerovital si sunt f. bune, pe mine cel putin au functionat excelent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa incepi cu un gel de curatare de la garnier(f bun)e cam 15 lei, apoi incearca skinoren(momentan si eu il folosesc)costa 33 lei, si daca vrei sa usuci cosuri incearca zineryt(35lei) dar iti usuca foarte tare fata si trebuie sa iti folosesti apoi o crema hidratanta.incearca si o sa vezi, la mine au functionat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nivea yong este bun pentru cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mibazon tongue

| pufuletz a răspuns:

Nu e bun de nimic Zynerit, mai bine storci cosurile ca ai mai mari sanse decat cu ala... dupa ce ca pretu e fantastic de "ieftin" si trebuie sa dai luni bune cu el, n-are niciun efect. Pierdere de timp si bani. Dar hey, suntem in Romania; mergi la orice dermatolog si numa asta o sa-ti dea... ca doara trebuie sa faca si ei bani din reclame.